Jacina basova se podesava u param_table-u tako da sto se toga tice nije vazno sta radis sa gain_table-om.A sto se tice krcanja moze staviti ovde "original" gain_table backup ( na neki free server) pa cu ja probati da ti ga editujem..
Jacina basova se podesava u param_table-u tako da sto se toga tice nije vazno sta radis sa gain_table-om.A sto se tice krcanja moze staviti ovde "original" gain_table backup ( na neki free server) pa cu ja probati da ti ga editujem..
Ma znam ja radit u gain_table-u ali me zanima da li je netko uspio riješiti ovo..Izvorno postao JA_SAM
Svejedno hvala što si htio pomoći.![]()
CARpeDiem*
Izvorno postao Igor99
nisi mi jasan ali dobro...Inace kavlitet zvuka takodje zavisi od DSP-a (koji si nalazi u monsterpack-u).Pomocu shxcodec-a ga mozes ekstrakovati iz monsterpack-a pa probaj sa razlicitim verzijama mozda ti pomogne..
Probat ću to. Inače me samo zanimalo da li je netko uspio pojačat vanjski zvučnik bar malo, al da ne krči (naravno govorim za L7). Dečki na modmymoto.com se isto zabavljaju time i misle da je problem u basovima...Izvorno postao JA_SAM
CARpeDiem*
i meni je tako isto samo z ajednu razinu odma krči ali ne krči za sve,mislin da nije do basova jer mi krči na ni čistih 15KHz
Evo našao sam potencijalno rješenje:
http://www.e398mod.com/content/view/121/28/
Program se sastoji od editora gain_tabla i param_tabla i mislim da još nešt ima
Ja ću se sad par dana zabavljat time... Nadam se uspjehu
CARpeDiem*
Samo pazi da nepreteras sa pojacavanjem,jel u tom slucaju zvucnik moze trajno da ti zavrsi sa krcanjem ili da neradi uopste.Izvorno postao Igor99
Bookmarks