Inace postoji ti Microsoft Hrvatska pa probaj njih kontaktirati.
Problem je sljedeći. Imam 2 dana da aktiviram Vistu, ali kada pritisnem gumb windows + pause nema reakcije ako kliknem na "Active Windows Now", "Change product key" i "Device Manager". Molim vas, ako netko zna, neka kaže kako da to osposobim da mogu aktivirati, jer ne želim da mi se Win zablokira. Radi se o RC1. MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Inace postoji ti Microsoft Hrvatska pa probaj njih kontaktirati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nisam znaoMolim te, ako mi možeš dati njihov broj telefona, jer stvarno, ako budem morao reinstalirati vistu, neću je više ni instalirati!
![]()
Radno im je vrijeme:09:00 - 17:00 sati, od ponedjeljka do petka. Pa stvarno nemam sreće s Vistom. Ne vrijedi mi zvati kad ih nema. Da poludiš. Što ću sada? Ima li mi ikakvog riješenja osim vračanja na XP?
imam ja samo pm ili icq čekam te više požuriIzvorno postao DragonSoul
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ništa ne uspjeva. Srećom, imam još 11 dana. Ono je bilo 3 dana automatske aktivacije
. Sada imam problem da mi piše 0 day(s)................ Šta sada? Windows Vista Activator je nešta radio, ali nije ništa napravio. Sada se samo nadam da mi nije još više pokvario WPA. Izluditi ću! Ima li itko ikakav prijedlog što napraviti?
Sve riješeno! Mučio sam se i mučio, po MSovim stranicama, po neki hakeriski forumima i ko zna gdje, koliko sam programa downloadao i ništa. Već sam se odlučio vratiti na XP i tražio cd da ga sutra instaliram, kad ono pojavi se oblačić u kojem piše "Windows Vista is activating...". DVA SATA NAKON ŠTO SAM SVE MOGUĆE I NEMOGUĆE NAPRAVIO! I onda odjednom prozor čestitke, pogledam u status i sve radi. I device manager i sve proradilo. Uglavnom ova tema je![]()
Bookmarks