Mislim se koji da uzmem od ova tri modela, citam reviewe ali nikako da se odlucim, nekako mi je najdrazi e900 ali opet neznam kako cu se priviknuti na tipke, nisam jos vidio mobitel uzivo pa neznam
Sto vi kazete?
Mislim se koji da uzmem od ova tri modela, citam reviewe ali nikako da se odlucim, nekako mi je najdrazi e900 ali opet neznam kako cu se priviknuti na tipke, nisam jos vidio mobitel uzivo pa neznam
Sto vi kazete?
Ja bi dvoumio između D600 i E900... D820 bi tu nekako izbacio iz igre jer ima slabiju kameru od druga dva moba...
E sad, D600 ili E900...
Ja mislim da bi se odlučio za E900 jer je noviji model, meni osobno je atraktivniji... A na tipke se vjerojatno nije teško naviknut, samo treba malo vremena...
Ja bi se odlučio za E900![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Također, dajem glas za E900![]()
Bom Chicka WahWah
e900 je nekako najkompletniji,meni i najljepsi.
Onda cu vjerovatno uzet E900, a recite mi jos kakva mu je baterija i dali se recimo moze otkljucat u dzepu, mislim zbog onih tipaka?
Nemože se sam otključat jer se zaključa tipkovcina kad ga sklopiš,al moj glas ide ipak za D600![]()
Moj savjet e900, imam ga i mob mi je odlican (iako kad sam kupovao novi mob, jako lijep mi je bio d820...)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
meni je d820 nekak presirok, e900 sam imao i to mi je bio jedan od boljih mobitela....
Po meni ti je bolje uzet E900 , noviji je , i nekako lijepši i elegantniji od D600 . ma neznam , slični su po mogućnostima , koji ti se više sviđe , toga uzmi , i stvar riješena . kao što je već rečeno D820 među ove ne spada zbog slabije kamere .
Pokazao se definitivno najbolji među ovima što si ih naveo.![]()
Morat ćeš se malo prilagodit na tuch screen koji ispočetka malo "živcira" ,a sve ostalo ti je isto kao kod svih ostalih samsungovih modela.
Ja radim s mobitelima pa tako da da je u nabavi čak jeftiniji e900 od d600 što je po meni ludost, al i prednost onima koji ga kupuju.
Bookmarks