= Citat = Izvorno postao casper1
Podnio i ja zahtjev 09.10 i nakon mjesec dana zovem one budale u t-kom i pitam di je to i kad ce? Spojili me sa tehnicarima i nes pregledavali po papirima i onda je taj pametnjakovic skuzio da je vec proslo mjesec dana i da mi nitko nije dosao to instalirati pa mi se ispricava (To je bilo u nedjelju) i kaze mi da ce ovaj tjedan doci 100 posto a sad je vec petak!A neznam dal oni rade subotom!I hoce mi onda vrijedit ona akcija da ak do 15.10 predas zahtjev da imam 2 mjeseca flat?
Ja san podnija zahtjev dan nakon tebe, 10.10., od 10.11. san ih zva SVAKI DAN da bi mi konačno poslali nekog u subotu ujutro, 18.10. Rade ti u subotu,ali nećeš ništa postić ako in ne budeš dosadan i zoveš dva puta dnevno. Jeba san in mater svaki put kad bi na tv-u vidija reklamu za maxadsl, ali evo, već mi pomalo ispada iz navike. Meni je operater reka da mi vridi akcija za dva mjeseca besplatnog interneta, jer da se gleda datum podnošenja zahtjeva. Ako budu zajebavali, ja iman papire, pa će, nadan se, sve bit ok.