Izvorno postao casper1
Ma debili,i ja biu isto tako volija radit u T-Coma tako
Podnio i ja zahtjev 09.10 i nakon mjesec dana zovem one budale u t-kom i pitam di je to i kad ce? Spojili me sa tehnicarima i nes pregledavali po papirima i onda je taj pametnjakovic skuzio da je vec proslo mjesec dana i da mi nitko nije dosao to instalirati pa mi se ispricava (To je bilo u nedjelju) i kaze mi da ce ovaj tjedan doci 100 posto a sad je vec petak!A neznam dal oni rade subotom!I hoce mi onda vrijedit ona akcija da ak do 15.10 predas zahtjev da imam 2 mjeseca flat?
nema potpisa
Izvorno postao casper1
Ma debili,i ja biu isto tako volija radit u T-Coma tako
Vrijedit će..... Pitao sam. Mada im više nist ne vjerujem! Da su posteni trebali bi dati onima kojie su zajebali jos barem mjesec dana fleta gratis. Jel ovo sto oni rade nisu normalniIzvorno postao casper1
![]()
Meni nije jasno. Ja isto nikako da dobijem. A frend zvao 2 tjedna poslije mene, i dosli su mu nakon 20 dana i instalirali. I jos se on cudi meni, kak sam ja zvala prije njega a jos ne dolaze...![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
moras da budes dosadna da tvoj mail/poziv primi vise puta jedna te ista osoba u korisnickoj službi .. Evo primjer jednog maila koji sam ja poslao i dosli su nakon 3 dana ..... Pisan je na brzinu i u ljutnji tako da ima gresaka al je poslužilo svrsi .
evo mail .
"Postovani prije kojih mjesec dana sam predao zahtjev za max-adsl za
broj 032 881 008 .
Nakon slanja zahtjeva je bilo naznaceno da ce mi se sluzba za
korisnike javiti sa datumom ugradnje dsl-a.
Do danas nisam dobio niti mail niti poziv u vezi dsl usluge, pa vas
molim da mi date neku informaciju ,da li je sve u redu sa zahtjevom i
kada da ocekujem vas poziv/dolazak.
U daljem procesu potpisa ugovora mi je receno da ce se vaša ekipa
javiti meni u roku mjesec dana.
Danas je 1.11. sto je daleko vise od napisanog/recenog a ja dosad
nisam dobio nikakvu ni pismenu ni telefonsku obavijet.
Zamolio bi Vas da ili pošaljete cjenjenu ekipu na teren da instaliraju
dsl ili javite da niste u mogucnosti dati tu uslugu za taj broj .U
ugovoru je jasno naznacen broj mobitela za kontakt i ovaj e-mail pa
vjerujem da nece biti problema kontaktirati me.
Mislim da je od strane vasih kolega koji su pisali i odredjivali
rokove krajnje neposlovno obećavati nemoguće.
Nadam se da ce ovaj mail bar nesto pokrenuti te ocekujem vaš
konkretniji odgovor , a ne gotove odgovore koje kao da sam vas server
salje bez citanja problema.
Lijep Pozdrav"
8.11. Službeno aktiviran dsl acc, prije su ga instalirali ali mene nije bilo .
Kad sam poslao treci ugovor i zvao jel stigao. I napokon je dosao, al su rekli da ce ga kroz par dana potvrditi jer primaju puno faxova. Pa cu sad pricekat desetak dana. Mislim da bi mi trebali doci odmah dok potvrde jer u ugovoru pise 10.10. Ja se nedam iduci tjedan, al ak ne dođu ..........
Evo da te oraspoložin.Meni danas doša instalira čoviki i sve radi.........
Ali he he niko mi nije da korsniko ime i pass i zoven ja službu za korisnike , aoni da uopće nema accounta za ADSL bla bla da će mi se javit neko za po sata...naravno niko se nije jaivija i ja zoven i onda mi kažu da zoven sutra od 8 ujutro!!!!
WTF triba ih sve zapalt
Izvorno postao libom
To su riječi![]()
Izvorno postao Crash&Burn
Jeee doša mi je upravo PSMT in njhovu 2 dana in triba i misec ipo aaaaa
Ima i nastavak jeli.
Neznan odakle su mi stavili start paket, a pošto mi je account kreiran danas navodno ne upada u 2 mjeseca flata!!!
sad će mi ka nešto sredit,Ma milu im mamu debili jedni!!!
Neznam jel su oni tolko glupi ili se samo prave ili...........Izvorno postao libom
Ja san podnija zahtjev dan nakon tebe, 10.10., od 10.11. san ih zva SVAKI DAN da bi mi konačno poslali nekog u subotu ujutro, 18.10. Rade ti u subotu,ali nećeš ništa postić ako in ne budeš dosadan i zoveš dva puta dnevno. Jeba san in mater svaki put kad bi na tv-u vidija reklamu za maxadsl, ali evo, već mi pomalo ispada iz navike. Meni je operater reka da mi vridi akcija za dva mjeseca besplatnog interneta, jer da se gleda datum podnošenja zahtjeva. Ako budu zajebavali, ja iman papire, pa će, nadan se, sve bit ok.Izvorno postao casper1
Pita san ih ja i za to, ili barem divx player ka i lani sta su dilili.Izvorno postao Crash&Burn
Šta misliš šta su mi rekli?
Vjerovatno su rekli da ne daju nist, gmadIzvorno postao duyam
![]()
![]()
Jos uvijek cekam i vise neznam što da radim. tuzba ili sta??? Jel ima ko kakvih ideja![]()
5l benzina,najbliži t centarIzvorno postao Crash&Burn
![]()
Izgleda da je dobro sto su mi tek sad zaprimili ugovor, jer sam ih zvala i upala sam u ovu akciju, da dobim onaj sony mp3 player.![]()
![]()
Ako mi to ne daju za pretrpljene dusevne boli, ici cu ih tam porazbijat.
![]()
evo konačno su se udostojili i sad su ga ukopčali!
nema potpisa
Jesi dobio sony-ev mp3?Izvorno postao casper1
![]()
Meni je tek prosli četvrtak došlo korisničko ime i lozinka, pa sam ih zvao i rekli su da ovaj tjedan dolaze.
čini mi se da ga neću dobiti jer sam "korisnik" od 09.10 a tek mi danas dosli instalirati!Čini mi se da imam 2 mjeseca Flat jer je tad bila ta akcija kad sam predao zahtjevIzvorno postao JOLIE
nema potpisa
Juhu i meni došo danas DSL
Evo konacno doslo... tek danas. A mp3 cu dobit kao kasnije postom.![]()
Bookmarks