faksiraj im 5 puta pa valja budu koji put uhvatili prije no što upadnu u smeće ispod fax uređaja![]()
Dana 10.10 podnio sam zahtjev za maxADSL i oko 14.10 mi je postom dosao doma ugovor , potpisao ga i isti dan poslao. I za dva tjedna zovem 08009000 i pitam za ugovor i kad mi kaze da nist nije stiglo. I operator mi rekao da kopiju svog ugovora posaljem fax-om, naravno poslao sam i za jedan sat nazvao i rekli su da je sve tamo i da ce doc do 10.11 postavit. Al meni nije dao vrag mira i idem jucer zvati i ono operater mi kaze da tamo nema nikakvnog ugovora, da je samo zahtjev podnesen!!!?? WTF!!! Ko tu kog ****, i kaj da sad radim?? Jel ima kakve šanse da to pronađu ili ći ih sve poslat u rodni kraj!!
faksiraj im 5 puta pa valja budu koji put uhvatili prije no što upadnu u smeće ispod fax uređaja![]()
Seriously?
meni su se tak javili nakon vise od 3 mjeseca , posalo sam ugovor mislim 22.5. a zvali su me negdje oko 5.8.
Ja sam dobio ADSL za ukupno (zahtjev, odgovor, ukljucenje) 20 dana i stvarno su me iznenadili.
Sve ovisi o lokaciji i broju zahtjeva, a vjerojatno i broju njihovih djelatnika - instalatera.
MAXtv sam mogao zatraziti tek nakon dva tjedna jer nikako da proknjize da je na mom broju prikljucen ADSL.
Sto se tice gubljenja papira i to je tocno, a desilo se mom braticu koji je poslao prijavu kad i ja (ista centrala) ali papiri su jednostavno nestali i sad je morao sve ponovo.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Vidjet ću sutra šta će biti. Ak nebude ništ, onda ću i ja tako baciti ček za pretplatu dok dođe i reči da ništ nije došlo i neću plačati. Ako slučajno njima treba platiti brzo šalju čekove i opomene, a ako nama nešt treba onda nikom ništ.
nažalost ta logika ne pali....Izvorno postao Crash&Burn
u tom slučaju, mušterija nije u pravu.
Tako se nemoj ni pokušavat šalit, jer znaš što te onda slijedi... U vezi tih ugovora, nazovi ih, budi oštriji, ostai kontakt broj i reci im da ti se jave čim dobe ugovor... Jer ako ćeš bit pekmezast, nitko te neće ozbiljno shvatiti... Ne kažem da si bio, već samo velim...
I meni isto svaki put zagube. Zovem ih vec 4 mjeseca i svaki put si zapisem datum u blokic kad to ispunim, ispunjavala sam vec 5 puta zahtjev. Bas sam danas opet i ako ne dodje u roku 30 dana... ne znam... fakat odustajem...![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
moj bratic nije mogao dobiti DSL dok nije platio SVE racune za tel..Izvorno postao Crash&Burn
tako su mu u t-comu rekli
znam, malo sam pretjero.Izvorno postao Inovator
BTW!
Danas je kod tetke bio monter (zivi tri kuce dalje) pa sam isao pitat jel bude išao i kmeni. Reko je da nbude išao, al bio je ok pa je zvao sefa i pitao(prvo sam mu objasnio kak je bilo). Šef mu reko da je sve tamo, da je zahtjev zaprimljen. I rekao je da možda dođe u ponedjeljan, nadam se da hoće. Živi bili pa vidjeli
Ako ne dođu u ponedjeljak, malo ću pokazat zubeIzvorno postao frish-KI
![]()
Zadnji uredio Inovator : 11-11-2006 u 01:48
ha ja sla 2 puta zahtjev sad čekan više od 40 danan da mi dođu instalirat(navodno problemi sa kabliranjen u centrali wtf 40 dana)e jučer zoven i kaže ka da je taj problem rješen i da nezna šta čekaju(navodno uređaj [jer san čuja da im fali wlan uređaja])
ma psmtr mogu ih tužit za nepoštivanje ugovora a ako mi ne dođe do pon počeču vikat !!
ja čim sam podnio zahtjev došao za 10 dana 5 minuta mu je trebalo i otišao
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Izvorno postao libom
Na zalost tuzit ih se ne moze jer imaju obvezu doci u roku od "3 mjeseca" od dana zaprimanja zahtjeva.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Evo jos dva dana, nadam se najboljemu![]()
Izvorno postao kokibj
Jesi li siguran?
3.1. HT će izvršiti instalaciju ADSL modema i druge potrebne opreme na lokaciji Kupca navedenoj u Zahtjevu, u roku od 30 dana od dana prihvaćanja Zahtjeva.
Istina.....Tako piše u ugovoru.Izvorno postao libom
Samo je pitanje tko je taj koji prihvaća zahtjev......OHL, mudrinić ili netko peti...pa dok dođe do njega...
ma oni su smeca kakvog nema. meni su iskljucili internet zbog navodnog neplacanja, pa su mi obracunali nepostojece kamate, da bih na kraju sve zajedno platio oko 700kn(!!!), a rekli su mi da kad platim da ce mi odmah ukljucit internet. ja platim a oni ga ne ukljucuju i ja nazovem a oni kazu da nisam platio. ja im kazem broj uplatnice, oni shvate da je placeno i kazu mi doslovno da im se nedaju citat faksevi koji im stizu, da ih je previse. gamad.
na kraju ih pitam dali ce mi ukljucit net, oni kazu da hoce i da je sve u redu. ja cekam par dana i opet nista. zovem ih i kazu mi da moram obnovit ugovor koji je istekao prije par mj. LOPOVI!! pare mi naravno nece vratit nikad, a ne isplati ih se ni trazit. glavno da su mi svaki mjesec obracunavali internet.
Evo jes jedan dan, covjece kak sam nestrpljiv![]()
![]()
A tek ja... cekam vec par mjeseci da mi omoguce, a sad ce kao "doc" za 25 dana. Bas me zanima...Izvorno postao Crash&Burn
![]()
Evo prosao ponedjeljak i nista!!! KOja gmad!!!
Ni meni PSMTRIzvorno postao Crash&Burn
Ni meni jos nista.Prije cu osvojit jack-pot na lotu.
![]()
U srijedu slao treci ugovor ....... bolje da nist ne pricam
oni nisu normalni...
Seriously?
Bookmarks