meni su se tak javili nakon vise od 3 mjeseca , posalo sam ugovor mislim 22.5. a zvali su me negdje oko 5.8.
meni su se tak javili nakon vise od 3 mjeseca , posalo sam ugovor mislim 22.5. a zvali su me negdje oko 5.8.
Ja sam dobio ADSL za ukupno (zahtjev, odgovor, ukljucenje) 20 dana i stvarno su me iznenadili.
Sve ovisi o lokaciji i broju zahtjeva, a vjerojatno i broju njihovih djelatnika - instalatera.
MAXtv sam mogao zatraziti tek nakon dva tjedna jer nikako da proknjize da je na mom broju prikljucen ADSL.
Sto se tice gubljenja papira i to je tocno, a desilo se mom braticu koji je poslao prijavu kad i ja (ista centrala) ali papiri su jednostavno nestali i sad je morao sve ponovo.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Vidjet ću sutra šta će biti. Ak nebude ništ, onda ću i ja tako baciti ček za pretplatu dok dođe i reči da ništ nije došlo i neću plačati. Ako slučajno njima treba platiti brzo šalju čekove i opomene, a ako nama nešt treba onda nikom ništ.
nažalost ta logika ne pali....Izvorno postao Crash&Burn
u tom slučaju, mušterija nije u pravu.
Tako se nemoj ni pokušavat šalit, jer znaš što te onda slijedi... U vezi tih ugovora, nazovi ih, budi oštriji, ostai kontakt broj i reci im da ti se jave čim dobe ugovor... Jer ako ćeš bit pekmezast, nitko te neće ozbiljno shvatiti... Ne kažem da si bio, već samo velim...
I meni isto svaki put zagube. Zovem ih vec 4 mjeseca i svaki put si zapisem datum u blokic kad to ispunim, ispunjavala sam vec 5 puta zahtjev. Bas sam danas opet i ako ne dodje u roku 30 dana... ne znam... fakat odustajem...![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
ha ja sla 2 puta zahtjev sad čekan više od 40 danan da mi dođu instalirat(navodno problemi sa kabliranjen u centrali wtf 40 dana)e jučer zoven i kaže ka da je taj problem rješen i da nezna šta čekaju(navodno uređaj [jer san čuja da im fali wlan uređaja])
ma psmtr mogu ih tužit za nepoštivanje ugovora a ako mi ne dođe do pon počeču vikat !!
ja čim sam podnio zahtjev došao za 10 dana 5 minuta mu je trebalo i otišao
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Izvorno postao libom
Na zalost tuzit ih se ne moze jer imaju obvezu doci u roku od "3 mjeseca" od dana zaprimanja zahtjeva.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
znam, malo sam pretjero.Izvorno postao Inovator
BTW!
Danas je kod tetke bio monter (zivi tri kuce dalje) pa sam isao pitat jel bude išao i kmeni. Reko je da nbude išao, al bio je ok pa je zvao sefa i pitao(prvo sam mu objasnio kak je bilo). Šef mu reko da je sve tamo, da je zahtjev zaprimljen. I rekao je da možda dođe u ponedjeljan, nadam se da hoće. Živi bili pa vidjeli
Ako ne dođu u ponedjeljak, malo ću pokazat zubeIzvorno postao frish-KI
![]()
Zadnji uredio Inovator : 11-11-2006 u 01:48
moj bratic nije mogao dobiti DSL dok nije platio SVE racune za tel..Izvorno postao Crash&Burn
tako su mu u t-comu rekli
Bookmarks