Mobitel s tom cijenom se neće moći održati na tržištu, svejedno, počinjem štedjeti za tu zvjerku, j*** ja samsung i njihove fore![]()
Mobitel s tom cijenom se neće moći održati na tržištu, svejedno, počinjem štedjeti za tu zvjerku, j*** ja samsung i njihove fore![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Kužim da ima poštenih prodavača na crno i svaka im čast jer drže do svoga ugleda!
Ja sam izgleda nabasao na pogrešnog. Ej, ali toliko gorčine i bijesa se skupilo u meni da mi je došlo da pođem u Međugorje se zavjetovati Majci Božjoj da više nikad od takvih tipova kupiti niti čačkalicu za zube!![]()
Prije ću biti "poštena budala" pa dati 2 soma više državi, nego dvije lipe ovakvim na kakvog sam ja naišao! Stvar principa-zašto da netko od mene čini budalu!
Sad se samo grizem da ne bude neki gadan propust na N95 koji će me automatski odbiti, jer s istim žarom sam očekivao N80, kad su počeli prvi rivjuovi-ne valja slide mehanizam, batka traje prekratko, ljušti se boja s kućišta, klima se poklopac baterije i td.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja neću. Imam tipa za mobitele, dobar je i sve 5. Ne plaća mi se porez na budale.Izvorno postao Moby
potpisujemIzvorno postao ::diaboliq::
![]()
Ja isto nisam nikada imala neugodna iskustva sa "crnim tržištem" a razlika se osjeti tako da ću vjerojatno opet uzet na crno, u biti vidjet ću zavisi...
Stvarno pretjerujete. Ja sam se svasta naslusala o N80 i ipak sam ga kupila i zadovoljna sam. Sve je dobro, jedino mrvu klimav mehanizam ali naviknes se. Baterija traje dugo, ne ljusti mi se, ne klima mi se poklopac baterije. Sve 5.Izvorno postao Moby
I kupila ga na crno kod covjeka kod kojeg uvijek kupujem i stvarno boljeg prodavaca nisam nasla. Nebi nikad dala toliko koliko kostaju u trgovini.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
+đoli nikad ne laže...
opet ovo potpisujem ja mislim da si bila otvorila temu o N80 da li je kupiti ili ne i ja sam ti upravo ovo rekao sta si napisala!!Izvorno postao JOLIE
![]()
Da, bila sam otvorila temu o N80 dal da ga uzmem. I na kraju sam ga uzela, crni i zadovoljna sam. Ljudi pretjeruju, traze savrsenstvo a ne moguce je zadovoljit svacije zelje i ukuse.Izvorno postao vedran/st
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
upravo toIzvorno postao JOLIE
![]()
kad imaš para da neznaš kud ćeš s njima.....onda si lijepo kupiš ovakav mobitel![]()
![]()
svojim mogućnostima impresionira al 10 000 kn "malo" su ga prečerali......... ajde da je 6 000kn nebi ništa reko.... al ovo je precjenjivanje...
![]()
Bookmarks