Izvorno postao smogovac
Potpis..
Lol pa radije kupiš PowerBook ili neki mali VAIO s WLANom i dialerom za taj novac.. Tctctc..
Da ne govorim da za te pare možeš kupiti - OK autić ili skuter![]()
Izvorno postao smogovac
Potpis..
Lol pa radije kupiš PowerBook ili neki mali VAIO s WLANom i dialerom za taj novac.. Tctctc..
Da ne govorim da za te pare možeš kupiti - OK autić ili skuter![]()
mozes kupiti za 7500kn laptop,fotoaparat,mobitel i mp3 player.
koji laptop koji mp3 koji fotic i koji mobitel?
i ja se slazem da je 7500kn previse za mob al ****** nemojte ovakve stvari lupetat
posteni laptop dode 7500kn i tocka
posteni fotic dode 2000+ kn
može,zašto ne, nevidim u čemu je problem...a to što ti smatraš da kreču tek od 7500 kn "pošteni" ( zapravo se slažem) neznači da nemože kupit laptop za 5k kuna fotič za 1- 1,5k kuna mp3 za 500kn,i mobitel s time da bi mogo korigirat cjene prema zahtjevima pojedinca
Nemožeš baš kupiti laptom, mp3 player, mob i fotić za te novce...
Ali za nekih cca 5.500Kn kupiš:
pošten fotić (koji daje bolju sliku od mobitela) [2000Kn],
mp3 player, nešto tipa Sandisk Sansa, Irever H10 (4 ili 6GB) [2000Kn],
mobitel nešto tipa N70 (ako baš hoćeš symb) ili recimo K750 ili 6280/6233 (ako nećeš symb ali hoćeš mob sa dobrom kamerom, naravno i N70 ima dobru kameru) [1500Kn]...
Kad to troje zbrojiš to je nekih 5.500Kn...
I ja bi rađe u takvo nešto investirao nego samo u mob... jer je to stvarno previše...
EDIT: još ti ostane nekih 2000Kn, a vjerojatno se nedje može nabaviti i navigacija za te novce...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
za 10000 kn se moze kupit laptop i k800 i mp3 nemoras ti kupit laptop od 8000kn nego neki za 5000kn i das za k800 2500 i das za mp3 1500 i jos pocastic ekipu zbog velikog shopinga
Ma, kaj god!
Najvjerojatnije ću si kupiti n95 kad stigne na tržište. Osjećam se nekako "zagorjelo"![]()
![]()
pošto imam 6680 već 7 mjeseci, a ruku na srce, Nokia se s dosadašnjom ponudom Symbiana i nije baš pokazala (pogledajte samo koliko malo ima rasprava na forumu o npr. n80, n91... O n80 još nemam informaciju koliko joj baterija traje).
Koliko god da koštalo. Da parafraziram Druga Mileta (kad je govorio o kupnji n80), kupit ću je, makar se morao prostituirati za nabaviti novce.
Ovako izgleda površno i dosta prizemno ovo što želim, ali mislim da će n95 biti "ono nešto", tj. legendarni mob poput 7650, 6630...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Baterija na N80 meni traje 2 dana. Dobro, kad stalno gledam filmice i blututam i pustam glazbu, onda 1 dan. A umjereno kad sve, onda 2 dana.Izvorno postao Moby
Imala sam 7650 i to je bas predak od N80.![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
po tebi je onda jedino posten mobitel koji kosta vise od 5000knIzvorno postao jed2i
.za 7500kn bez problema kupis dobar laptop(Forcebook sa 1.5ghz intel celeron M i WLAN-om i dvd-rw-4500kn),digitalac Canon A530(5mp,3x opticki zoom)-1100kn, mp3 player 1gb Creative ZEN nano -600kn i mobitel Sony Ericsson K750i u simpa paketu za 1298kn.dakle,n95 bez obzira koliko je dobra ne vrijedi 7500kn.
prvo dobar je relativan pojamIzvorno postao zmija
meni recimo celeron nije dobar ni pod razno,tebi je
digitalac canon a530 mi je osrednji
dobar mi je fuji s9500 koji dode 4500kn
gle slazem se i ja da ne vrijedi 7000kn al ****** trenutno je top model medu mobitelima i mora imat paprenu cijenu
Da, ali;Izvorno postao jed2i
Celeron procesor je nekoliko puta bolji od procesora u N95
Canon a530 je bolji digitalac od 5.1MPx digitalca N95
Fulao si poantu. A N95 će u Njemačkoj doć oko 5000kn, a kod nas oko 7-7.5k kn sve dok bude idiota kojima će Mobis moći derati kožu.
Testis unnus, testis nullus!
Mobis ostaje mobis..
Pogledajte primjer za Sirocco - pogodite čija je najveća cijena i kolika je razlika..
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1...a/8800-Sirocco
upravo to zelim reci.n95 je stvarno "all in one" mobitel,ali sto je previse....Izvorno postao marko6630
Bookmarks