jao ne,ne i ne..ni jedan mob ne vrijedi 1300e,nikako,ma kakav god bio...pa za to dobiš slr fotić i 6131 čovječe...
Zanima me ova nokia pošto me zvao jedan moj prijatelj iz Njemačke i rekao da će doči ovaj mjesec u T-mobil,ponudu i rekao je da će cijena biti na dvogodišnji ugovor oko 700 eura a bez ugovara u slobodnoj prodaji oko 1300 eur.Pa me sad zanima da li taj mob vrijedi te novce pošto su mi sve nokie nekako spore(ili to mene uvjek zapadne neki lijevi model)I još mi je bed to šta je klizni,a sam sam sebi obećao da te više neću kupovati.Ali kad pogledam mogučnosti i karakteristike toga mobitela nekako bi se i predomislio.Iskreno dok mi on nije danas to spomenuo nisam ni znao da postoji mob sa 5 MP kamerom.
E sad pitanje za sve koji se koriste tim symbian nokiama.Da li su sve tako usporene kad se ide kroz meni(ili je to neki kvar na mojoj N-70)i da li ta nokia vrijedi te novce.
I feel the need -the need for speed!!!!!
jao ne,ne i ne..ni jedan mob ne vrijedi 1300e,nikako,ma kakav god bio...pa za to dobiš slr fotić i 6131 čovječe...
Uzeo bi na ugovor.
Gledao sam po oglasnicima,ali tog modela još nema kod nas,pa da usporedim cijenu
Pa naravno da je nema pošto na službenim Nokijinim stranicama piše da izlazi u prvome kvartalu sljedeće godine.Izvorno postao ledeni
Po mom mišljenju, N95 fakat previše košta, ali vjerujem da je ovo baš "onaj" mob, kojeg bi trebalo kupiti. Preskočio sam i n80 i n93 (svaki je s manama), ali n95 fakat predobro izgleda, a opcije koje nudi su izvanredne. U biti, fali joj samo optički zoom da pobije sve mobitele koji su na tržištu (i ksenon bljeskalica).
Ja bih je kupio.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gle, meni je to jako sumnjivo. Prema raspoloživim informacijama, mobitel će doći u prodaju najranije poslije Nove godine, po cijeni (u Njemačkoj) od 600-700 €, a kod nas sigurno oko 7000kn. Zato mi je nevjerovatno da će sada doći u T-mobile u Njemačkoj, a pogotovo da će doći 700 sa dvogodišnjim ugovorom, a 1300 bez. Volio bih da sam u krivu, al to mi se čini ko patka.
Inače, IMHO, nema tog mobitela koji vrijedi 10000 kn.
Testis unnus, testis nullus!
Sve je to meni jasno,zato sam i pitao.Vidio sam na Gsm areni da piše da dolazi uskoro.Ali opet sa druge strane od toga prijatelja,neki susjed radi u T-mobilu,pa mu je to rekao.Možda če drugi operateri ponuditi istu sa nižom cijenom.Inače kod nas su mobiteli kao šta znate puno povoljniji nego u Njemačkoj(mislim kad se kupuje preko oglasnika)Izvorno postao marko6630
I mene jako zanima kada će doći kod nas u prodaju jer definitivno ću si uzeti taj mob.
10000kn za mob samo ako nisi normalan
za te pare uzmes laptop i k800 i neki dobar mp3 player
N93, Nokijin trenutni 'flagship' model, trenutno ovolikoIzvorno postao ledeni
dođe u Njemačkoj (a 'mit Vertrag' znači - uz ugovor). Kako će N95 na tom mjestu zamijeniti N93, vjerujem da će isto toliko koštati kad dođe, a što znači da kad ju njemački T-mobile stavi u ponudu, da će uz dvogodišnji ugovor doći sigurno dosta manje od 700€.Inače, kad uspoređuješ cijene mobitela u Njemačkoj i u prokletom Mobisu, tak onda vidiš koliki porez na idiote mi plaćamo.
Još jednom, mislim da je ovo patka, al ako nije, očekujemo review![]()
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao marko6630
Idem u petak gore pa ču se raspitati kod operatera da vidim šta to u stvari je i kada dolazi u prodaju.
Nisu normalni s tom cijenom ako je tako ko šta kaže al ajde valjda će past cijena N93 kad tođe N95 na tržište,barem neka prednost
definitivno je preskupa.na slobodnoj prodaji ne bi smjela biti vise od 6000kn.
1300eura za mob je stvarno previše...
makar je mob zvijer ali što je pretjerano, pretjerano je...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne vjerujujem da će koštati 1300 eura, to je svakako previše bez obzira što je mob prava zvijer.
PREDATOR
budimo realni, to nije za nas obicne smrtnike..
barem ne neko vrijeme dok cijena ne padne.
jedina prednost toga je sto ce s vremenom cijena slicnih aparata pasti jer im je ovaj digao prag. mob je stvarno mrcina po karakteristikama.
zato, tko voli nek izvoli.. ja necu
Meni je N80 cetvrti symbian mobitel i svi su dosad bili naravno malo sporiji. Ali sam se skroz navikla na to, tako da to vise niti ne primjecujem. I jedina mana na N80 koja mi zbilja smeta je, bas to sto je klizni i imam osjecaj da ce mi se sav rasklimat u ruci. Cijena za N95 je suluda... razmisljam ga uzeti, ali naravno kad debelo padne ta cijena iako ne vjerujem da ce toliko kostati.Izvorno postao ledeni
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
u startu ce biti jako skupa,a do nekog osjetnijeg pada cijene ce doci tek nakon nekih 6. mjeseci.![]()
Evo ljudi provjerena informacija ,bio sam danas u T-D1,i pitao ih za N-95 i kažu oni meni da mob treba doći do kraja godine sigurno,za cijenu ne zna ali misli da neče biti ispod 1000 eur.(bez ugovora)
Pitao sam i u E-plus,O2,D2,oni još nisu dobili nikakvu informaciju za tu nokiu.
I kažu da če biti izdana posebna verzija samo za T-D1 i da će sa sa njime dobiti neki Cd za navigaciju po europi(ako sam ga dobro razumio)
Ja mislim da veću cijenu od 7500kn mogu dostići samo neki exstra modeli poput 8800...ali time ne mislim da je N95 loš mob i nikako ne može vrijediti više, vrijeme će pokazati svoje.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
8800 ni po čemu nije extra mob,nego samo po kampanji i cijeni
Izvorno postao smogovac
Potpis..
Lol pa radije kupiš PowerBook ili neki mali VAIO s WLANom i dialerom za taj novac.. Tctctc..
Da ne govorim da za te pare možeš kupiti - OK autić ili skuter![]()
mozes kupiti za 7500kn laptop,fotoaparat,mobitel i mp3 player.
koji laptop koji mp3 koji fotic i koji mobitel?
i ja se slazem da je 7500kn previse za mob al ****** nemojte ovakve stvari lupetat
posteni laptop dode 7500kn i tocka
posteni fotic dode 2000+ kn
može,zašto ne, nevidim u čemu je problem...a to što ti smatraš da kreču tek od 7500 kn "pošteni" ( zapravo se slažem) neznači da nemože kupit laptop za 5k kuna fotič za 1- 1,5k kuna mp3 za 500kn,i mobitel s time da bi mogo korigirat cjene prema zahtjevima pojedinca
Nemožeš baš kupiti laptom, mp3 player, mob i fotić za te novce...
Ali za nekih cca 5.500Kn kupiš:
pošten fotić (koji daje bolju sliku od mobitela) [2000Kn],
mp3 player, nešto tipa Sandisk Sansa, Irever H10 (4 ili 6GB) [2000Kn],
mobitel nešto tipa N70 (ako baš hoćeš symb) ili recimo K750 ili 6280/6233 (ako nećeš symb ali hoćeš mob sa dobrom kamerom, naravno i N70 ima dobru kameru) [1500Kn]...
Kad to troje zbrojiš to je nekih 5.500Kn...
I ja bi rađe u takvo nešto investirao nego samo u mob... jer je to stvarno previše...
EDIT: još ti ostane nekih 2000Kn, a vjerojatno se nedje može nabaviti i navigacija za te novce...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks