pa ne bi bilo lose da se nabaci kakva slika za "noobove" da se zna kako se to radi i kakva tocno folija treba, inace dosta lijepo izgleda K700 s ovim...
pa ne bi bilo lose da se nabaci kakva slika za "noobove" da se zna kako se to radi i kakva tocno folija treba, inace dosta lijepo izgleda K700 s ovim...
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
@Bare: nije k700, i crvena i plava su k750...
meni se više sviđa ova "plava"...
Makar mi nekako djeluje da je osvjetljenje tipkovnice slabo na krajevima (lijevo i desno) i gornje tipke...
Bilo bi veća fora promjeniti sve ledice...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A koja točno folija je upotrijebljena za ovu plavu verziju?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobra fora da se netrbaju led-ice mjenjat![]()
a s čim otvorit mob
ovu masku treba otvorit s onim t-5-7 odvijačem ili (onaj zvjezdičasti imam 10 ali ona je prevelika)
Torx 6 je za veliku većinu mobitela,T5 za Siemens.
jbg nemam takvog morat ću nabavit
imam sve moguće ali od t mi je najmanji 10
Bookmarks