Nikako ne mogu naci popis, trazio sam i na njihovim stranicama, ali nista.Izvorno postao exotica
Jedino im pise Europa 1, 2.... itd., a nigdje ne pise koja drzava ulazi u te skupine.
Nikako ne mogu naci popis, trazio sam i na njihovim stranicama, ali nista.Izvorno postao exotica
Jedino im pise Europa 1, 2.... itd., a nigdje ne pise koja drzava ulazi u te skupine.
LOL imas pravo. Ako se ne varam te liste su sve iste dali kod T-Coma,H1 ili Optima svi moraju imatio istu listu te i isti popis drzava...Izvorno postao SEGA
Samo me nesto zanima, Jay ti si reko da je brzina 1 mb/s - 119 kn i flat rate - 120 kn, znaci - 239 kn ukupno. Ja idem na njihovu str. kad pise ovo:
Brzina aDSL linije 1024/192 Kpbs - 79 kn
Paket prometa neograničen promet -199 kn
278 kn
Sta ce biti sada???
Ako hoces samo njihov DSL to je vec druga stvar...onda ces platit 278 kn
odi tu....http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...kon_duo/cjenik
ti si krivo gledao...ti si gledao obican adsl..a ne adsl2...
Ocito jesam...Izvorno postao Stewanov
Inace mene samo zanima internet, ne telefoniranje, ali naravno vise mi se isplati ovaj ISKON DUO tj. internet + telefon, iako ne mislim koristiti uslugu telefoniranja. Ne shvacam zasto i dalje nude xxldsl tj. obicni adsl, jer je puno povoljniji ISKON DUO. Zasto ne ukinu xxldsl ili spuste cijene, jer ne vjerujem da ce itko vise biti na njemu???![]()
zato jer ima još dosta korisnika koji koriste tu uslugu kao ja recimo koji će još minimalno dvije godine biti na toj usluzi ...a i tamo di nije Iskon duo dostupan u većini slučaja je dosupan XXLadsl čime popunjavaju ponudu ....Izvorno postao The Dragon
EDIT: My bed, nisam dovoljno pazljivo citao ...
Inace meni se telefoniranje cini povoljnije nego T-Com. Cijene poziva su nesto jeftinije, ali ne znam da li T-Com naplacuje uspostavu poziva i koliko. Jer ako ne naplacuje, onda je T-com jeftiniji dok sve dok ne pricate dulje od 7 minuta.
Eh šteta...Kod mene (Kraljevski Sesvetac) još nije dostupno i vjerojatno neće biti nikad...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
To je dual play, a kad ce triple play? Ili da bolje pitam, dal da potpisem za maxtv?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Rasteretimo linkove, nemojmo koristiti Video-over-IP![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao rospaya
jedino ako si budala
inace,prije bih ti predlozio vodatel,digi,dcm,pa cak i kominaciju obicne kablovske i satelitske sa nekim boljim (tj osrednjim,za manje para)reciverom,koji sam otkljucava sve programe koje bi ti oni naplatili 65 kuna mjesecno.
a ako bas hoces biti moderan i gledati hrt,novu,rtl,slavonsku,vinkovacku,otv...rtl,pro7,v ox ,hvaliti se kako imas maxtv i to skupo placati....samo izvoli.
nemoj zaboraviti najvecu prednost max-a:
MOZES GLEDATI BIG BROTHER 23/7!!!!
to ti ne nudi nitko drugi!
ma hoce, mislim da samo na neki nacin "ispituju" trziste, tak je bilo i sa T-srotovim ADSL-om, isto nije u svim gradovima bio odma dostupan
Ako je minuta kod T-Coma 28lp, a kod Iskona 19lp onda odma sa starta te košta manje, a tek u offpeak terminu je to ta razgovore dulje od 7 minuta.Izvorno postao dorian_gray
Inače što se tiče dostupnosti usluge pokušajte sada ponovno provjeriti za svoj broj jer dosad sustav nije baš radio kako treba i samo je redao poruke o nedostupnosti.
Ne kužim baš neke stvari;
1. Zašto je brzina adsl2 prijenosa ista kao i kod "običnog" adsl-a?
2. Ako je brzina ista kako to da mogu dobiti stari adsl, a ne mogu ovu novu duo uslugu?
Nije ovo za mene ...
Zato jer će postupno povečavat. ADSL2 ide do 24 mbps
1. Daju nam mrvice.Izvorno postao tomislav10
2. Zato jer duo ide preko iskonovih centrala a xxladsl preko t-coma
Bookmarks