Rasteretimo linkove, nemojmo koristiti Video-over-IP![]()
To je dual play, a kad ce triple play? Ili da bolje pitam, dal da potpisem za maxtv?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Rasteretimo linkove, nemojmo koristiti Video-over-IP![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ocito jesam...Izvorno postao Stewanov
Inace mene samo zanima internet, ne telefoniranje, ali naravno vise mi se isplati ovaj ISKON DUO tj. internet + telefon, iako ne mislim koristiti uslugu telefoniranja. Ne shvacam zasto i dalje nude xxldsl tj. obicni adsl, jer je puno povoljniji ISKON DUO. Zasto ne ukinu xxldsl ili spuste cijene, jer ne vjerujem da ce itko vise biti na njemu???![]()
Ako je minuta kod T-Coma 28lp, a kod Iskona 19lp onda odma sa starta te košta manje, a tek u offpeak terminu je to ta razgovore dulje od 7 minuta.Izvorno postao dorian_gray
Inače što se tiče dostupnosti usluge pokušajte sada ponovno provjeriti za svoj broj jer dosad sustav nije baš radio kako treba i samo je redao poruke o nedostupnosti.
Ne kužim baš neke stvari;
1. Zašto je brzina adsl2 prijenosa ista kao i kod "običnog" adsl-a?
2. Ako je brzina ista kako to da mogu dobiti stari adsl, a ne mogu ovu novu duo uslugu?
Nije ovo za mene ...
Zato jer će postupno povečavat. ADSL2 ide do 24 mbps
1. Daju nam mrvice.Izvorno postao tomislav10
2. Zato jer duo ide preko iskonovih centrala a xxladsl preko t-coma
Nazalost jos uvijek nista kod mene...kao sto rekoh, uvijek izvan svih telekomunikacijskih okvira...
Usluga provjere dostupnosti još uvijek zna zablesirati... nije da te tješimIzvorno postao T-Maca
![]()
Ma daj! A HT je vlasnik Iskona ...Izvorno postao jay
Nije ovo za mene ...
Here we go again. Da, ali je infrastrukturu napravio Iskon, prije nego se, upravo zbog toga prodao T-comu. Stoga je taj dio jos uvijek u nadleznosti Iskona, a ne T-Coma.
Pa ne baš, upravo je štos u tome da nakon što je T-Com kupio Iskon ovaj je počeo masovno ulaziti i instalirati svoju opremu u centralama. Simulirajući firmu koja nema značajni tržišni udio HT preko Iskona može rušiti konkurenciju bilo cjenovno bilo onemogućavajući im da uđu u centrale pod izlikom da nema više mjesta s obzirom da su tu već oni i iskon.Izvorno postao T-Maca
znači za 239kn - neograničen promet dsl-aIzvorno postao jay
a kolko je uračunato razgovora ? ili je samo naknada uračunata![]()
Izvorno postao T-Maca
too bad for you![]()
Look who's talking...kad li će doći do Savskog Marofa pitam se![]()
Dali da polažemo nadu u konkurenciju koja...
Složit će te se da su Iskonove cijene jeftinije, ali ništa spektakularno, ustvari tek u kombinaciji s flatom mogu rezultirarati nekim vidljivim boljitkom za prosječnog korisnika, a ovako ispada da će nas "konkurencija" koštati![]()
Vidi ko se javlja, Žuvanićeva Optima. Neću ni govorit o Žuvanićevoj ulozi dok je bio na vlasti, i sad bi se on žalio. Živio Iskon, Živio HT.![]()
Izvorno postao T-Maca
nebum ja to tamo koristio LoL![]()
hehe
čujemo se na faksu valda![]()
ma hoce, mislim da samo na neki nacin "ispituju" trziste, tak je bilo i sa T-srotovim ADSL-om, isto nije u svim gradovima bio odma dostupan
Izvorno postao Drug Mile
imam nekoliko prijatelja koji rade u svabskoj firmi koja se nekad szvala HT...kazu da se prica o povecanju brzina oko nove godine a i smanjivanju cijena!
moje misljenje je da se na iskon ne isplati prelaziti...ne nude nista posebno(da je bar jos nude onaj ipod uz pretplatu,onda mozda)...ako vec mislis ici dalje(kao sto mislim i ja) definitivno ti preporucujem optimu!
provjeri njihove cijene!!!
u startu su par kuna skulji,ali niti jedan drugi operater se ne moze se mjeriti sa njihovom ponudom,jer oni nude flatrate(tj. ogranicen na noc od 22-7h) po cijeni od 150 kn mjesecno!
odlična je ponuda od optime, ali teško da će se oni u neko kratko vrijem proširiti po hrv. osim ako se ne rapetlja ovo sranje s lokalnom petljom. a i do onda, ako će ljudi imati problema, tko će dolaziti da porpave problem - t-com tehničari a znate da neće se žuriti...
zato jer ima još dosta korisnika koji koriste tu uslugu kao ja recimo koji će još minimalno dvije godine biti na toj usluzi ...a i tamo di nije Iskon duo dostupan u većini slučaja je dosupan XXLadsl čime popunjavaju ponudu ....Izvorno postao The Dragon
Izvorno postao rospaya
jedino ako si budala
inace,prije bih ti predlozio vodatel,digi,dcm,pa cak i kominaciju obicne kablovske i satelitske sa nekim boljim (tj osrednjim,za manje para)reciverom,koji sam otkljucava sve programe koje bi ti oni naplatili 65 kuna mjesecno.
a ako bas hoces biti moderan i gledati hrt,novu,rtl,slavonsku,vinkovacku,otv...rtl,pro7,v ox ,hvaliti se kako imas maxtv i to skupo placati....samo izvoli.
nemoj zaboraviti najvecu prednost max-a:
MOZES GLEDATI BIG BROTHER 23/7!!!!
to ti ne nudi nitko drugi!
Mislim da je apsolutno smjesno usporedjivati MaxTV sa satelitskom, kablovskom i digitalnom tehnologijom. Cinjenica da koristi mreznu infrastrukturu daje joj mnoge prednosti nad ajmo reći klasičnim tehnologijama. Te prednosti jos dugo vremena dok se ne manifestira konkurencija. Osobno mislim da vrijeme IPTV-a jos nije doslo i da ce proci neko vrijeme dok ta tehnologija ne prijeđe u mainstream, a svatko potpisivanje ugovora prije toga jest iskljucivo da pokažeš drugima...
Ako bi razdvojili ADSL pristup za surfanje, pa i telefon iranje, od tv programa, dalo bi se raspravljati o poštenju T-Com-a prema svojim vjernim invalidima na 56 modemima kojima neželismanjiti cijenu pristupa.
Pa mi plačamo bogatstvo za istu uslugu koju daju za djabe ADSLovcima!!!!
E, a TV program.... zamislite budalu koja je ovisna o TV programu, pa se MAXimalno ZALIJEPO na TV , i SLUČAJNO se pokvari parica.Za vas koji neznate što je to, to su one dvije žice od centrale do VAS, čiji popravak čekate u prosjeku minimalno 36 sati. PA SE TI ZALIJEPI NA TV.
Trenutno je hit DIGI TV. Za 45 KN mjesečno ( 540 Kn ukupno), poklanjaju montažu, antenu ( istina na zapad,ne Astra i HB ), risiver s čitačem kartica, i ne manje bitno, JAKO lijepi komplet programa. Ako se neče morat čekati na red godinu dana za montažu, mislim da je to pun pogodak.Kupiti ču 50-ak kompleta i preprodavati u dijelovima....:bunny: :bunny:![]()
Bookmarks