A Dubrovnik, Sibenik, Zadar, Pula, Karlovac, Bjelovar, Vinkovci, Djakovo..lagana puska......pa mi ostali kao da zivimo u nekoj drugoj drzaviStvarno su
ti iz T-HT-a
Jeftinije telefoniranje i pristup internetu od četvrtka korisnicima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, nudi Iskon, kojega je prije nekoliko mjeseci T-Hrvatski telekom kupio za 13,7 milijuna eura. Usporedba cijena telefoniranja, te paketa koji uključuje fiksnu telefoniju, pristup internetu pokazuje kako je Iskon jeftiniji od novih fiksnih telekom operatora Optima Telekoma i H-1, ali i svoga vlasnika T-HT-a
http://www.business.hr/show.php?id=16139
A Dubrovnik, Sibenik, Zadar, Pula, Karlovac, Bjelovar, Vinkovci, Djakovo..lagana puska......pa mi ostali kao da zivimo u nekoj drugoj drzaviStvarno su
ti iz T-HT-a
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A Kutina?Izvorno postao RAUL
![]()
Sad će me Frishki gađat VBR-om
A ******, pa ne može Iskon pokrit cijelu državu, a u ova 4 grada živi pola stanovništva države i 80% DSL korisnika. Njima (Iskonu odn. HT-u) se isplati ovako. U ostatak domovine će doći, malo morgen
Mislim ,trebaće pričekat.......
Ne bacam ja svoje ViBRatore sam tak...Izvorno postao Drug Mile
Ma zaboli me više za njihove poslovne planove i spike... Ionako će T-Com vrlo skoro opet spuštat cijene...
VBR - Višecijevni Bacač RaketaIzvorno postao frish-KI
a on odma mračne misli![]()
![]()
![]()
![]()
ONTOPIC-> ma normalno da će za kojih mjesec dva i matična kuća spustit cijene. Možda imaju strategiju da Iskon zapasa određeni dio tržišta, i da s tom forom pometu konkurenciju. Mislim u krajnnjem slučaju, boli me q, ne nerviram se viđe radi "nepravde", prestao sam bit "religiozan" sad mi je samo bitno da manje palaćam.
Mislim da se Iskon orijentirao na ove gradove:Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku zato jer u Osijeku Optima nudi vlastit ADSL, a za Rijeku i Split se spominje da ce H1 uskoro nuditi, a Zg kao milijunski grad uvijek je dobra "koka"!
Kao sto T-com u Medimurju vec nudi Wimax konekciju samo na internet bez obaveznog telef.prikljucka, nagradno je pitanje zasto!?! :-)
Što se tiče Zagreba usluga nije dostupna u svim dijelovima grada. Meni je za vrapče rečeno da mogu dobiti uslugu.
Inače cijene će biti objavljene za cca pola sata - tako su mi upravo rekli u SZK
edit-jedina razlika kod adsl-a je upload od 256kb, dok će brzine biti iste
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
di mogu provjerit da li je meni dostupno ?Izvorno postao YarisBlue
izgleda da još nisu ništa stavili na stranicu inače ideš na www.iskon.hrIzvorno postao Ludacris
Stavljena je nova stranica! Iako ima grešaka, pa je najpametnije nazvati SKZ. Naime na stranici mi javlja da mi usluga nije dostupna, a u SZK kaže da je, pa pripazite na to.
Inače što se tiče ADSL-a napravljena je glupost. Naime imaju ili pakete od 1GB ili flat rate. 1GB=15kn što znači da je 5GB 75kn, a trenutno mi je preko XXL-a 5GB 55kn.
Pozivi im jesu jeftiniji, ali treba paziti na uspostavu poziva od 0,07kn!
Sve u svemu, pa meni, ništa revolucionarno, osim za one koji su malo na netu.
Meni je razlika za 5GB 13,20kn u odnosu na T-com.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Stranica im je down... Ili je navala ili su nešto spoyebali...
da na stranicu se uopće ne može spojiti ja sam mislio da je to kod mene zbog nečeg ali izgleda da je neki error kod njih
Evo, stranica radi, ali sa starim sadržajem: "Za koji dan predstavit ćemo nove usluge temeljene na broadband tehnologiji... bla, bla, bla"...
Znači flat je jeftiniji nekih 13 %
EDIT, ček malo.Jel to znači da je u 239 (flat) kuna uračaunata i telefonska pretplata? ili se posebno plača T-comu? ???
Dobra im je fora, "ultrabrzi internet"![]()
![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 09-11-2006 u 18:11
Flat je jeftiniji ~40%, a u 239kn je uračunata "telefonska pretplata"Izvorno postao Drug Mile
![]()
Gdje mogu vidjeti popis zemalja za međunarodne pozive sa iskonom?![]()
Pa pise ti sve na PDF-u malo dole Cijene Poziva...Izvorno postao SEGA
Samo sta me tih 0,07 lipa malo nervira zbog uspostave poziva koda su bas morali to uvesti....![]()
Nikako ne mogu naci popis, trazio sam i na njihovim stranicama, ali nista.Izvorno postao exotica
Jedino im pise Europa 1, 2.... itd., a nigdje ne pise koja drzava ulazi u te skupine.
LOL imas pravo. Ako se ne varam te liste su sve iste dali kod T-Coma,H1 ili Optima svi moraju imatio istu listu te i isti popis drzava...Izvorno postao SEGA
Samo me nesto zanima, Jay ti si reko da je brzina 1 mb/s - 119 kn i flat rate - 120 kn, znaci - 239 kn ukupno. Ja idem na njihovu str. kad pise ovo:
Brzina aDSL linije 1024/192 Kpbs - 79 kn
Paket prometa neograničen promet -199 kn
278 kn
Sta ce biti sada???
Ako hoces samo njihov DSL to je vec druga stvar...onda ces platit 278 kn
odi tu....http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...kon_duo/cjenik
ti si krivo gledao...ti si gledao obican adsl..a ne adsl2...
EDIT: My bed, nisam dovoljno pazljivo citao ...
Inace meni se telefoniranje cini povoljnije nego T-Com. Cijene poziva su nesto jeftinije, ali ne znam da li T-Com naplacuje uspostavu poziva i koliko. Jer ako ne naplacuje, onda je T-com jeftiniji dok sve dok ne pricate dulje od 7 minuta.
Eh šteta...Kod mene (Kraljevski Sesvetac) još nije dostupno i vjerojatno neće biti nikad...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks