Izvorno postao bubbaloo
Doooobro pitanje....
Ajmo ljudi, iskustva s terena??? Jer i sam ga idem kupiti za par dana!!![]()
Bok svima,
e imam jedan problemcic.Frend tu u zagrebu hoce si kupit novi Benq-Siemens mobac,men se cini EF81,al nije bitno.
njega zanima kako stoje stvari sa jamstvom,u ducanu su mu rekli godina dana.e sad posto je Benq-Siemens bankrotirao ,ovdje u njemackoj jamstvo vise ne vrijedi(bez obzira jel mobitel jucer kupljen,il mjesec dana star,jamstva nema!!!),kako stoje stvari u hrvatskoj.ak se mobitel pokvari,hoce li zbilja besplatno bit popravljen??
Izvorno postao bubbaloo
Doooobro pitanje....
Ajmo ljudi, iskustva s terena??? Jer i sam ga idem kupiti za par dana!!![]()
Ja sam kupio prije mjesec dana c81,i bio je sjeban,pa su mi dali novi prek garancije
Moraju uvažiti garanciju,jer kad sam kupio u T-Orobilu dobio sam potpisanu garanciju od BenQ-a ne od BenQ-Siemensa.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Ja prije 10 dana dao u servis svoj C 81,bio je blokiran telefonski kod ,međutim danas dobijem odgovor bez obzira šta smo odblokirali kod ušao je virus u mobitel,pa se ne mogu mjenjat neke funkcije najvažnije šta je uključena funkcija samo ta SIM kartica i nikako da se odblokira i rekli su da će taj stari uređaj poslat u Njemačku a meni će dat novi uređaj besplatno .Također mi je rečeno da provjerim svoju SIM karticu da možda u njoj je virus.Danas idem u alo,alo oni se čude da ne može biti virus na kartici,da virus može biti samo na uređaju koji ima windowse,pa sad neznam.Čitao sam nešto u novinama da postoju dialeri koji napadaju mobitel pa sad neznam.Znam da me je prije godinu dana neko zvao sa pozivnog za Aziju,s kompjutora snimano,i bila je loša veza,inzistirajući da njega nazovem pa možda je on ubacio virus na karticu,al pošto sam dobio novu karticu jer sam prešao na pretplatu vjerovatno je na broj ubačen virus
To ti je nemoguče.
Sigurno je softverski bug ili hardverska greška.l
Samo sybian i windows os mogu dobiti viruse.
Ostali ne kolko ja znam.
A ti njima reci u servisu da češ glavne zvati ako se to ne sredi jer ti u roku 10 moraju problem srediti.
Kratko i jasno, oni su zabrljali i neće to priznati ni pod kojim uvjetima. Isto tako, tebi daju drugi mobitel što znači da ispunjavaju pogodbu iz jamstva. S obzirom, da ih možeš još trebati nije ti pametno inatit i svađat se s njima pogotovo jer dobivaš novi mob. Ostavi ih u uvjerenju da su te prešli![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve je to ok ljudi za mobitele koje ste kupili prije 20 dana, mjesec i dobili racun za njih s potpisom i pecatom na racunu i garanciji...
Pitanje je sto je sa kupovinom mobitela danas, nakon sto je Siemens bankrotirao.... Ipak se garancija daje zato sto maticna firma koja proizvodi mobitele garantira da ce biti popravljani i da ce biti zamjenskih mobitela i dijelova u garantnom roku... ali sto je sad kad te firme nema!!???
Malo mi je bed... idem sutra po BS, ali cu dobro naglasiti da mi potpisu i ispecatiraju garanciju na taj mob i dooobro pitati koliko dugo traje garancija!!!![]()
Na garanciji ti piše da će popravit mob ak se pokvari. Makar oni propali uzemlju morat će popraviti il dati nekome da popravi ili dati novog ili lovu.
Ali bez brige, samo je proizvodnja u njemačkoj zatvorena ništ drugo, sad će se mobovi proizvodit kod benqa i to je to.
- Red-Gsm.net -
Utjesno, tnx!Izvorno postao RedkinG
![]()
Izvorno postao Ro@m
*plešem*
Ljudi čitajte malo!!!![]()
to ti nema nikakve veze,ak je proizvodjac propao,onda je propao.daj mi reci ko ce platit servisu u hrvatskoj za popravak (obicno to financira proizvodjac)Izvorno postao RedkinG
inace benq iz tajvana i benq mobile iz njemacke kao nemaju ama bas nikakve veze (pisalo ovdje u njem. u novinama) kao benq corp. nema namjeru preuzimat obvezu servisiranja od benq- mobile germany (jer kao benq germany potpuno zasebna tvrtka,s kojom oni nemaju veze-mos si mislit)
kolega s posla predao mobitel u shop die ga je kupio,i oni ga poslali na popravak,ima jedno mjesec dana,prije neki dan isao on u shop pitat,jel sta je s mobiteleom,kad izvadi frajer fax,i u njemu pise da mobitel nece bit popravljen,jer benq proglasio bankrot,sto je najbolje,sad traze lovu od mog kolege da mu ga posalju natrag![]()
![]()
neki dan i ja nasjeo,kupio siemens c72,bio na akciji,49 eur sa kartom i 10 eur na racunu,mislio jel nije benq,pise samo siemens,znaci ima garanciju kad ono banana.![]()
Izvorno postao bubbaloo
DOVRAGA! Pridruzujem se nasjelosti! Ne tako vise ponosni vlasnik BSc81-ice!![]()
Ljudi saberite se malo. Niti jedan tehnički proizvod ne smije se pustiti u prodaju bez garancije i osiguranog servisa za vrijeme trajanja garantnog roka.
Mene kao kupca uopće ne zanimaju problemi koje servis može imati kod naplate popravka za vrijeme garancije. U slučaju da servis odbija besplatan popravak za vrijeme garancije, postoji inspekcija. Onda se lijepo, s inspektorom pod rukom navrati u servis pa da vidimo onda da li garancija važi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks