Bas razmisljam da si priustim DREAMBOX na njemu svi porgrami sljakaju...
Bas razmisljam da si priustim DREAMBOX na njemu svi porgrami sljakaju...
He he lolIzvorno postao exotica
![]()
Da ali moras imat CS a do toga se dosta tesko dolazi a i to se naplacuje !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Možeš ako imaš antenu jaaako velikog promjera ali ni to ti ne garantira. Tu je i LNB i sve ostalo. Daleki su sateliti na kojima su američki kanali pa je to jako nezgodno izvesti.Izvorno postao Black_Hawk
A moja preporuka je NEOTIONBOX recimo 501. Ili čak neki Humax.
U principu NE ! ... ima nesto americkih programa koji se salju za europu ali malo ih je i idu na vise satelita ! Znaci jedino sa motorom ! A i morao bi imati kvalitetniju antenu a bogami i veliku antenu ... recimo odprilike gib 155 pa na vise ! A to bogami kosta puno kunica i tesko se najde na trzistu !Izvorno postao Black_Hawk
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
jel mi možete objasnit kako se skidaju ti ključevi, planiram isto kupit digitalni satelita, nisam puno upućen u to
postupak je krajnje jednostavan...osobno odsurfan na http://www.croteam-sat.org/ - upload center gdje skinem ključeve za svoj reciever, pokrenem program koji putem kabela koji je spojen na serial port kompjuter - reciever učita te ključeve i resetira se,nakon reseta moguče je gledat neke kodirane programe,ali uglavnom to su multivision i slično,nemoj očekivat sky movies![]()
kako sto postoje forumi o mobiteima (kao sto je ovaj) tako postoje forumi specijalizirani i za satelite i sve vezano uz njih. na takvim forumima imas upload sekciju gdje ljudi uploadaju nove kljuceve za razne marke recivera.Izvorno postao gLemon
moras bit registriran ofkorse. osim kljuceva, tamo imas za skinut i software putem kojeg se kljucevi ubacuju (ponekad je zajedno raran sa kljucevima tako da netrebas brinut) a imas i ostale stvari tipa novi firmware za receiver, liste programa itd.
posjeti http://www.exyusat.com
edit: sodom me prestigao al neka ostane i moj post neka se nadopunjuju.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks