Ja ti ne bih preporučio niti jedan - V3 jer se kvari često - ne pričam bez veze nego sam se uvjerio da ljudi nedugo nakon kupnje imaju problema s njim, a V360 ti ne preporučam zbog toga što je kućište izrađeno od šugave plastike. Imam ga kraće vrijeme i već imam neku ogrebotinu iako ga ne nosim u džepu sa ključevima ili slično tome. U usporedbi sa K700 kojeg imam već skoro dvije godine i nije se nigdje ogrebao u istom režimu korištenja to je katastrofa - jer zaista ga nosim u džepu jakne ili traperica i za sada je pažen čak i više nego K700. I iritantno je što se na toj crnoj sjajnoj plastici izrazito vide packe - koliko god ga brisao stalno je packav - čim ga primiš u ruku ostaje otisak.
Pozitivna strana V360v je zaista izdržljiva baterija i USB konektor. Ali inače me mobitel razočarao.
Memorijska kartica je plus ali bih to naveo uvjetno jer je toliko sitna da nakon što ju jednom izvadiš i staviš natrag vjerojatno to nećeš poželjet radit jer je jako nespretno i trebaš imat nokat malo duži da je utisneš u utor jer je pretanka i teško se umeće i vadi - ali to bi naveo kao minus za svaki mobitel koji koristi micro sd umjesto mini - na mobitelima debljine V3 vidim opravdanje ali na V360v koji je bucmast preklop mogli su staviti mini sd utor jer ima mjesta. Ali možeš preko usb-a prebacivat pa je ne trebaš vadit.

Bookmarks