Uzni v360 definitivno je bolji od v3,imao sam ja i bio sam prezadovoljan u odnosu cijene i dobivenog,baterija mu dugo traje možeš dodati micro sd kartice koje nisu preskupe od 512mb koštaju 156 kuna,i odličan zaslon,V3 je za poslovnjake
Uzni v360 definitivno je bolji od v3,imao sam ja i bio sam prezadovoljan u odnosu cijene i dobivenog,baterija mu dugo traje možeš dodati micro sd kartice koje nisu preskupe od 512mb koštaju 156 kuna,i odličan zaslon,V3 je za poslovnjake
Meni je V3 puno bolja! Jedino ako mislis slusat mp3 onda naravno v360...
v3 = bolji design, baterija je OK ako ne razgovaraš puno
v360 = baterija bolje drži, ima proširivu memoriju (mp3, filmići, slike i tako to)
Ja sam, sa svojih 10 minuta razgovora dnevno (ako i toliko) kupio v3. Ionako se vozim autom i MP3 player mi baš ništa ne znači (a imam i iPod, tako da...)
Po meni, odluči da li ti treba duža baterija ili će ti i ova kraća bit i dovoljna, te koliko ti znači dodatna memorija.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja bi radije V3 bez obzira što ne podržava memorijske kartice. v360v je teška plastikurija a v3 ozbiljan telefon kvalitetne izrade.Jedino ga nebih uzeo bez garancije jer sam cuo da su cesti problemi sa flat kablom.
Ma ne kvare se tolko V3 kolko ih sprčkaju sami korisnici kad dobiju kabel s mobom.
Ja sam imao 8 komada kroz zadnjih godinu dana i sve do jedne su bile odlične. Tu jednu je vlaga zeznula.
motorola samo zbog memorije ali nebi ti od ova dva preporucio nijedan
Bez obzira koliko plastičnija V360 bila od V3, opet bi uzeo V360 jer ima utor za memo kartice, na na V3 mi smeta ono "zujanje" koje se čuje u donjem dijelu moba (dole oko mikrofona)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks