Jel netko koristio i uspio provuci koji besplatni sms![]()
http://www.mobiledad.com/free_sms_numbers.htm
Jel netko koristio i uspio provuci koji besplatni sms![]()
http://www.mobiledad.com/free_sms_numbers.htm
E to je nekada radilo,sjecam se tamo jos na pocetku kad je krenula ludnica sa mobitelima,samo uneses neki strani sms centar broj i salji koliko hoces besplatno.,ali tada se i ostvareni promet placao tek na kraju dana,a sada mislim da svaku poruku koju posaljes oni ti naplate bez obzira koji imas sms centar broj.,![]()
tocno,. sta god upises oni ti odbiju lovu.Izvorno postao Takahara
Ima li neki koji radi u nasim mrezama pa da provam cisto informativno![]()
Izvorno postao cross
Mislim da od toga nista kolega,jer bez obzira koji broj upises u sms centar i posaljes poruku oni ti naplate poslanu poruku,barem je tako na vipu.,a sad ako imas viska vremena i novaca mozes pokusati![]()
Da, al probao sam par brojeva te slao sms na sve tri nase mreze upisujuci po uputama predbroj +3859X..... te mi pise da nije poslano i nista mi ne skida sa racuna. Mozda treba biti aktiviram roaming u domacoj mrezi
Ne bih ti znao za njega ali ja redovno šaljem s ovog linka curi na 098 i uvijek dobije! Ups skoro pa nema veze sa pitanjem!Izvorno postao cross
Eto kad sam brzoplet pa ne pročitam kako treba ali valjda ništ ne fali da post ostane,bar će si neko uštediti neku kunu za poruke![]()
Izvorno postao fliponja
e šta je to besplatno ili se nešto naplacuje?????????:bunny: :bunny:![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
da......... al ako šalješ poruke preko tog..... onaj kom šalješ mora imat aktivirano pirimanje e mailova na mobu..... inače ništa od tog....Izvorno postao L.L.
![]()
Relativno novi domaći besplatni SMS centar Intertel. 100 znakova po poruci + 60 za reklamu, naravno...
Izvorno postao frish-KI
Isti slučaj kao i sa mravko.com,jednaka pravila.SMS je besplatan!
SMS može sadržavati do 100 znakova, a ostali dio rezerviran je za sponzora Vašeg SMS-a.
Dnevno možete poslati neograničen broj SMS-ova!
Jedan primatelj može primiti najviše 5 poruka dnevno od svih korisnika!
Za sadržaj i moralnost poruka ne odgovaramo! Pogledajte uvjete korištenja .
Komentare i pitanja šaljite nam ovdje
mravko®SMS je besplatan!
mravko® SMS može sadržavati do 100 znakova, a ostali dio rezerviran je za sponzora Vašeg SMS-a.
Dnevno možete poslati neograničen broj mravko®SMS-ova!
Jedan primatelj može primiti najviše 5 poruka dnevno od svih korisnika!
Za sadržaj i moralnost poruka ne odgovaramo! Pogledajte si uvijete korištenja.
Komentare i pitanja šaljite nam na info@mravko.com.
Bookmarks