Radije ti to prodaj pa kupi novi:Imaš toshibu za 4000kn u intersparu.
Radije ti to prodaj pa kupi novi:Imaš toshibu za 4000kn u intersparu.
Nema tu spasa...U te serije gericom sa P4 ugradjivali su stolne procesore i tu nastaje problem zbog grijanja i potrosnje struje.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
AFAIK nema vise tog modela koji je bio na popustu 1500knIzvorno postao konan1
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
MA kakva toshiba.. Sljedeći laptop mi mora biti crn, gadan, otporan. S nekim normalnim mobile procesorom cca 1.5 GHz; barem 512 rama, 60/80 HDD, s DVD snimačem, PCMCIA utorom (ovaj to, naravno, nema), eventualno WIFI (ne nužno), ugrađen BT i - i da je nečujan (ili jedva čujan) te da ne moram paziti da li ga ostavljam na krevetu ili nečemu sličnom (aka da je hlađenje dobro riješeno).
Prije sam razmišljao o HP 6110; ima BT i biometrijski čitač otisaka, ali radije se strpiti pa piknuti ThinkPad..
Vidi ga samo, ejnt it "bjuti"?! Baš ono što tražim..
![]()
Hmm... meni je srebrno sa crnim zakon.
Toshiba rulez![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
IBM-lenovo ti je sada kineski proizvod pa neznam koliku ce imati kontrolu kvalitete.HP je isto solidan ali cujem da ljudi imaju problema sa baterijama i zaslonima.
Po meni su najbolje i najkvalitetnije toshibe.Imamo u firmi jednu extra malu toshibicu "Libreto" i taj cita sve DVD-ove, brži od mašina normalne velicine, ali je za moj ukus premali.Zato jednu normalnu toshibicu i to je to.
Imamo i jedan sony vajo i taj je žešce smece, radi užasno sporo a košta ko suho zlato.
HP rulez te model posebno nx 7400
hoču BRži INTERnet....
7400 ima glare display, pa tko voli...
meni se osobno ne svidja vidjeti razne odsjaje na displayu, vise volim matirani
recimo 6325...
RoBee
Lenovo kao proizvođač neovisno o zemlji u kojoj se nalazi i dalje stoji na vrhu što se kvalitete tiče.Izvorno postao konan1
nemojte povezivati kineske shopove sa gigantima u IT industriji
Bookmarks