Vidio bi tek par programa i to domacih. Nesto sam se sitno bavio sa tim, no presao sam na maxtv...
Jel zna neko stogod o tim karticama i dali je netko kakvu vec imao inace u zagrebu sam i imam u planu kupiti http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...79266732633607
sad zanima me kako bi ona funcionirala uopce na mom sistemu..
ja imam televiziju preko zgrade a na zgradi je koliko mi se cini tanjur a ne obicna antena i sad dali bi ja preko toga mogao ista gledati na toj kartici i ako sada imam hrt1,2,rtl,nova,otv,mtv,viva,rtl(deutch),cnn,euro sport...
koje bi ja programe vidio sa njom i dali bi sve te programe koje na tv-u vidim vidio da imam analognu obicnu karticu ako na ovoj nebi mogao (digitalnoj)..
zbunjen sam
![]()
Vidio bi tek par programa i to domacih. Nesto sam se sitno bavio sa tim, no presao sam na maxtv...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a kaj kazes jel bi bilo bolje sa obicnom analognom...
i kolko bi to programa vidio po prilici
sa analognom bi vidio sve kanale kao što ih sada vidiš na TV-u.
Sa ovom DVB-T bi morao imati dodatnu antenu, a vidio bi HRT1, HRT2, novu, RTL i pokoji regionalni program (vjerojatno Zagrebačku televiziju).
Kaka mislis dodatnu antenu?kaj bi trebao stavit onu obicnu antenu i pristekat ju na karticu a nebi mogo prek zgradine?![]()
Sta onda mislite kaj da rade piknem analognu...jel ona bolja od ove digitalne?
sto bi vi napravili na mom mjestu?
Ako hoce Tv karticu kupi hibridnu, tako da mozes gledati analognu i DVB-T..sa nojm ces dobiti i malu antenu za DVB-T, kvaliteta ti je kao razlika izmedju ploce (analogna ) i CD ( DVB-T ).Za DVB-T mozes korisitit i kucnu antenu onu malu koja dodje oko 70 Kuna.Sto se tice zgrade, trebalo vidjeti kako stvari stoje sa tim antenama pa nesto smisliti, ali cim mozes gledato novu i RTl mora biti i ona obicna antena a ne samo satelitska.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kaj e slika prek analogne mutna il kaj nije mi jasno jos mi je sad jedan frend reko da slika je ista ko i na tv-u pa mi nije jasno...![]()
neznam kakva je to razlik au slici ??
Kaj je fakat tak katastrofalno?
a kaj se tice hybridne nema sanse pre skupa je rijec je o tom da ovu mogu nabavit za 350 kn...
je mutna slika - analogna. i ne samo mutna nego i onako puna točkica.Izvorno postao Negativac
TV ima puno manju rezoluciju nego monitor pa na TV slika ispada OK, dok na kompu to nije..
DVB-T signal je digitalni, a to znači ili ga ima ili ga nema. Kad ga ima onda je slika savršene kvalitete (slično kao DVD), a kad ga nema onda imaš crni ekran![]()
Nije katostrofalno, ali je puno lošije![]()
kupi si digitalnu ja sada imam digitalnu(hibridnu) a prije sam imao analognu, kvaliteta slike kod analogne je dosta loša, u usporedbi s digitalnom katastrofa, jedino što kod digatalne zasad imaš amo 4 programa, a kod analogne 6-7. I za to ti treba najobičnija antena ne možeš preko satelitske.Izvorno postao Negativac
ok hvala vam ljudovi![]()
uzet cu digitalnu sam treba jos skupit te pare do sutra![]()
ubost cu si dvb
Bookmarks