Iskon je T-Com tako da infrastruktura je od T-Coma.
Dali imas informacije u kojim gradovima ce biti ADSL2 dostupan ili je to samo
za ZG...??
Btw. za sve Rijecane...... danas videh Optimu kako u rijeci postavljaju kabel...!!!
Evo čuo sam se prije pola sata s veselim studentima na iskonovom help desku
Pa evo koje sam informacije dobio, uglavnom su naša nagađanja potvrđena:
1. Iskon kreće s novom adsl2 ponudom (internet + telefon) ovaj tjedan
2. Ponuda će biti povoljnija od dosadašnje. (nije mi tip htio reći konkretnu cijenu.
3. Ponuda ide njihovom infrastrukturom, neovisno o t-comu ( )
4. Fakat gore idu samo brzine uploada, download će biti isti kao i na adsl-u.
5. Adsl2 neće biti dostupan u prvoj fazi svim korisnicima kojima je sada dostupan
adsl (meni je dostupan, )
6. Moći će se prebaciti iz adsl-a na adsl2.
7. Dosadašnja adsl ponuda neće se mijenjati.
preuzeto sa PCesksperta ....
Iskon je T-Com tako da infrastruktura je od T-Coma.
Dali imas informacije u kojim gradovima ce biti ADSL2 dostupan ili je to samo
za ZG...??
Btw. za sve Rijecane...... danas videh Optimu kako u rijeci postavljaju kabel...!!!
e u tome je bit kaj se ljudi zavaravaju da ako je iskon pod t-comom da koristi njihovu infrastrukturu što nije točno jer iskon je prije sam već krenuo u izgradnju vlastite infrastrukture ....i tu su digli kredu od 80 miliona kuna pa su se zato vjerovatno i prodali ....Izvorno postao exotica
LOL...kolika kreda tolika i zarada...!!!!
Bas me zanima dali ce usluga biti dostupna barem u vecim gradovima i to sa telefonom...
Ajde bilo je vrijeme da se Telekomunikacija razvija...kad vidim sta mi susedi imaju odmah mi se vrti....![]()
Što će uspijeti izgraditi s tih 80 milijuna? Povući će par desetina kilometara vodova... Uopće ne možemo razgovarati o izgradnji konkurencijske mreže kad to mogu napraviti u svega nekoliko većih gradova i to u samo nekim kvartovima... To nije nikakva konkurencija...Izvorno postao Ludacris
Bookmarks