ček sam malo kakvi su to hardwerski zahtjevi? po njima za ovo treba superkompjuter
Do more by doing less.
Open multiple copies of Microsoft websites in one window with tabbed browsing. See thumbnail images of all Microsoft sites in a single view. Organize multiple tabs of sites into a single tab group of everything Microsoft and save it as a favorite. Opening 30 of your favorite Microsoft sites has never been easier.
Uživajte
http://www.msfirefox.com/microsoft-firefox/index.html
ček sam malo kakvi su to hardwerski zahtjevi? po njima za ovo treba superkompjuter
A KAJ SAD TI GLEDAS�
To ti je samo da pokreneš hotmail. Ako hoćeš radit npr. u Corelu ili AutoCAD-u, treba ti još jača zvjer
Meni je najzanimljivija opcija
RSS (Real Simple Sex)
RSS is a relatively new algorithmic technology fueled by the continued hot desires of many online web users. Accessed by an illuminating an icon on the toolbar - a single click allows you to view and optionally download anything that resembles a tit, a boob or a breast - rendered directly in the browser with speeds up to 10 times faster than the competition. Real Simple Sex can scan and arrange explicit images/pictures in order of quality and effectively filters out irrelevant content such as balloons or soccer balls.
Al za ovo treba 64-bitni OS![]()
... ovo me zbunilo... Jel to napravio microsoft, čini se...Čudno
Vidiš sad sranja, sjebali su ih![]()
Ne kužim
Znači da više ovo ne vrijedi ili ...
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e i mene to zbunjuje, jesu oni zajedno ili??!!
Čekaj, jel imaš offline stranicu? I jesi li možda skinuo to? Meni se resetiro komp usred downloada i kasnije je stranica bila blokirana.Izvorno postao Vuki
EDIT, evo opet radi![]()
Ma to je sve nečija igra, ne zabrinjavajte se glupostima.Kad pogledate samo naslov stranice i onaj (R) koji se ne piše tako te sistemske zahtjeve, sve je jasno.
Konačno točan odgovorIzvorno postao domy_os
![]()
tctctc![]()
Kaj ste vi to stvarno pokusali downloadat?![]()
Pa sve je jasno kad se pogledaju sistemski zahtjevi, ja sam se strgao kad sam ih procitao! Kak je sve krenulo tak ce uskoro i bit...
Ako idete downloadat, dobit će te IE7![]()
Bookmarks