Imam 3250 i mob me oduševio. Kamera se čini lošija dok se slike ne prebace na komp, valjda zbog komprimiranja. Baterija je zakon (BP-6M 1200 mAH čini mi se) - prilično aktivnog korištenja 2 dana i 2 noći (Video, MP3, barem 2 sata poziva dnevno), inače po 5 dana traje. Kvaliteta kučišta bi bila prosječna da nije metalnih stranica; zbog toga mi je super. Rotacijski mehanizam je čvrst, tu nemam zamjerki. Fora je što se ne treba rastavljati mob da bi se čistila prašina (eventualna) na displayu - dovoljno je podići plastiku s prednje strane (6 kopči) i to je to..Zvuk je odličan: zvučnik je JAKO glasan i zvuk je odličan za mono; stereo zvuk je zakon - one originalne slušalice ne koristim jer nisu nešto, ali naknadno kupljene Panasonic za MP3 playere su čudo. Koristim karticu od 1gb, sve radi kako treba, također bez zamjerki. DIVX vrti bez problema;imam 6 epizoda Family Guya i par Top Geara, bez problema sve. Na dotsisu se može naći dosta programa za njega (symbian 9.1 version 3); oni koje ja aktivno koristim su Y-Browser, DIVX player, Calcium, Search, eventualno nekad SmartMovie.
Ono što ponekad fali je samo bljeskalica, budući da sam dugo imao 6681, ali navikneš se i to je to. Moja iskrena preporuka.

Zvuk je odličan: zvučnik je JAKO glasan i zvuk je odličan za mono; stereo zvuk je zakon - one originalne slušalice ne koristim jer nisu nešto, ali naknadno kupljene Panasonic za MP3 playere su čudo. Koristim karticu od 1gb, sve radi kako treba, također bez zamjerki. DIVX vrti bez problema;imam 6 epizoda Family Guya i par Top Geara, bez problema sve. Na dotsisu se može naći dosta programa za njega (symbian 9.1 version 3); oni koje ja aktivno koristim su Y-Browser, DIVX player, Calcium, Search, eventualno nekad SmartMovie.

Bookmarks