ako siemens dode 1000kn uzmi njega vise ces platit k750
ako siemens dode 1000kn uzmi njega vise ces platit k750
Neznam stvarno kaj da uzmem. Sutra idem u t-mobile. BS još nisam vidio uživo, tak da neznam kakva je kvaliteta izrade, to ću sutra pogledat pa valjda i odlučim tamo.
@Tj1 - kaj u t-mobileu taj bs nema hr jezik?
K750 mi izgleda nekak bolji po funkcijama i tome, al mi je ovaj ljepši. Ajde dajte još prijedloga i razloga koji da uzmem.![]()
Mene iskreno vise privlaci K750i moj brat ga ima ekstra mob evo ti uporedjenje.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1090
Čini mi se da kolega forumaš ZeroBravo ima EL71, i negdje je napisao malo više o tome mobu...
Bio sam u t-mobu i držao u rukama... Stvarno mogu reć da je mob što se tiče izrade, SUPER!Ima jedan od bljih kliznih mezanizama koji sam dosad vidio, jer se mob uopće ne klima, nema lufta... Izrada je stvarno super...
Jedine zamjerke bi uputio sporijem softu, slabijoj bateriji i tome što nema "hot swap" (izmjenu kartica "na živo")...
BTW: ja sam ti dao još jedan prijedlog: Nokija 6233, na dvije godine nekih 1100-1200Kn... Ja bi to uzeo!Ili ako bi izdvojio nekih 1600Kn, 6280...
![]()
U usporedbi K750 ili El71, kupio bi K750 radi boljeg softa, kamere i baterije...![]()
Zadnji uredio Ico : 07-11-2006 u 23:10
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hot swap mi nije bitan. Kad stavim karticu onda je kartica unutra stalno. Kolko traje baterija?
@zerobravo - pretražio sam i pročitao sve prije nego što sam otvorio ovu temu uopće
osobno u ovim trenutcima ne bi uzimao k750, njegovo vrijeme prolazi. dizajnom ga dostižu mnogi, kvalitetom izrade također, a soft je nešto što će svatko popljuvat kod BS EF81, no i o tome sam pisao. dakle, postoje ljudi koji stavljaju novi soft, ne brandirani..... brži..... bolji..... tako da i taj problem danas je rješiv. dakle, EF81 čeka na tebeIzvorno postao Tommek
![]()
@ZeroBRAVO: ispričavam se radi pogreške... sasvim slučajno se potkrala...
u buduće ću paziti kako ti pišem nick...![]()
Da, EF81 mi se sviđa... ali opet mi je nekako ljepši EL71... Ali mi se na EF81 sviđa što su stavili bolju bateriju i kameru nego na EL71...
Cijena je sasvim OK...
A vidiš za tu cijenu koliko dođe EF81 dođe i 6280...
Pa sad, ko voli neka izvoli...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A kud si ti skrenuo na Ef81, a ja pričam o El 71?Izvorno postao zerobravo
![]()
Bookmarks