ja bi rađe neki original flash, pa da ga malo sam sredim... Ako znate neki dobar i pouzdan...Izvorno postao GoGs
The hot mixx ti je dobar flash za L7. novi je a i poboljšan tako da super radi. Imaš temu ovdje gdje ga skinuti!Izvorno postao gLemon
![]()
ja bi rađe neki original flash, pa da ga malo sam sredim... Ako znate neki dobar i pouzdan...Izvorno postao GoGs
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOXIzvorno postao gLemon
download na www.motox.info
skidam... Jel DRM ikone isto flasham s RSD_om?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Stavi si hot mixx kao što kaže GoGs,super je,nemoj stavljati "obične(original)" flash_eve jer su jadni.Izvorno postao GoGs
![]()
jel to kao MP? I koje su promjene? I jel DRM isto flasham s RSD_om?Izvorno postao Ghost Face
Zadnji uredio gLemon : 30-11-2006 u 16:11
Izvorno postao GoGs
stavio. Nesviđa mi se... Ima 9 ikona, tipke za ući, izaći su obrnuto i sporije otvara video i smanjuje zvuk... Imaš još nešto što ima 12 ikona?
the hot mixx! Već sam preporučio taj flash! Kad me nitko neće slušat, a znam šta je dobro...Izvorno postao gLemon
ok... poslušat ću teIzvorno postao GoGs
. Što on radi? Jel to kao MP?
evo sad stavio hot mixx, odličan je... nije prebrz, ali je odličan... Htio bih se zahvaliti ekipi koji mi je pomogla... stvarno ste face!
Hehe šta smo ti rekli.Izvorno postao gLemon
![]()
moram vam počet vjerovatiIzvorno postao Ghost Face
. Zašto mi piše EDGE u donjem lijevom kutu?
To je valjda umjesto datuma. Ako ti smeta prepravi to p2k advanced editorom...Izvorno postao gLemon
CARpeDiem*
ma ne smeta, samo pitam...Izvorno postao Igor99
![]()
Bookmarks