tako i radi na gsm pokaziva saldo a na 3g ne ,kada uđem u manualno pretraživanje mriže ona mi izbaci 3g tmobile i 3g vip te gsm tele 2
tako i radi na gsm pokaziva saldo a na 3g ne ,kada uđem u manualno pretraživanje mriže ona mi izbaci 3g tmobile i 3g vip te gsm tele 2
Ne znam zašto ali kad si na 3g mreži ne možeš gledat stanje računa. Možeš jedino stavit da ti mreža bude samo na gsm-u
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
znači ništa od salda u kad si na 3g?
nista od toga. to ne radi na 3g.Izvorno postao funn70
snimao sam neke programe i mob je odjednom zaštekao i kad se to riješilo promijenila su se slova(umanjila) i primjer ostaloga( ne piše mreža neo mrea i ne piše stanje čekanja nego stanje ekanja....) provjerio sam jezik moba i na hrvatskom je.
sad me zanima gdje se ide do glavnoga reseta da vratim na tvorničke podatke,tražio sam u uputama i nemogu nigdje nać, jel zna tko, svaka pomoć dobo došla![]()
???
Kad si instairao neku aplikaciju ili neki program, instalirao si i nekakv font koji ne podržava hrvatske znakove...
Treab ti FontRemover... njega si instaliraj i pomoću njega makni taj font, isključi mob, upali ga i sve će biti uredu... to se dogorilo i meni...
poz![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma snimio sam neko smeće za slike gledat a mislio sam da je neki photo warpIzvorno postao Ico
![]()
Bookmarks