na 6280 ima prikaz info o ćeliji... postavke-zaslon-postavke načina pripravnosti-prikaz info o ćeliji-uključi. pokušaj s time![]()
na 6280 ima prikaz info o ćeliji... postavke-zaslon-postavke načina pripravnosti-prikaz info o ćeliji-uključi. pokušaj s time![]()
e ljudi namistio sam.
hvala svi ste mi bili od pomoci.
zahvaljujem![]()
![]()
Ja sam bio prije mjesec dana zvao službu i tip reče:"Ne mi ne podržavamo tu opciju".Pitam ja lika kada će podržavati to,a on će:"Nažalost,tu vam informaciju nemogu reći
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ta opcija je meni namještena na 6280, bila i na 6630 i SE D750 i nikad se nije prikazivao taj "info"...
Jedino kada bi se prikazalo je bilo kada sam bio u BIH i čini mi se u Sloveniji...
U Hrv to neradi... (također koristim T-mob)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Damn T-mobile
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
više sreće drugi put![]()
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Imam pitanje jedno kaj se tiče tih info područja:
Dal mob troši više baterije ak je to uključeno?Hocu reci,kada trazi info područje dal više baterije troši?
Zadnji uredio gaginjo : 06-11-2006 u 23:40
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
kao sto je vec receno, na t-mobile u hr to ne radi, a u vipu se koristi za uslugu vip.zona ili tako nesto (jeftiniju razgovori prema fiksnoj mrezi sa odabrane bazne stanice), i da, vise se trosi baterija kad je to ukljucenoIzvorno postao Ico
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Pa znam da u hr to neradi... to se uspjelo zaključiti i iz mog posta di sam naveo par mobitela i da na njima nije radilo...Izvorno postao Vader
Ali zato radi kad si izvan države...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks