= Citat = Izvorno postao zvijerka
eto samo da ovas obavijestim, prijatelj je prije 20 dana uzeo HP laptop i evo jučer mu crkao. iz čista mira. nitko en zna zašto. nosio na servis i rekli mu da ih imaju toliko na servisu da mu njegov neće ni za 15 dana ni pogledat. to je ovlašteni Senso servis za HP laptope. dakle HP iz ovog razloga ne kupujem. odlučio sam uzet Acer 5112 sa gigom rama i 120gb hardom te turion 64x2 procom. ima 15" ekran ali zato je jeftiniji 1000kn koje ću potrošit na tv karticu i vanjsko kućište za hdd sata koji vadim iz svog pc-a.

stvarno me razočaralo to s HP-om a već sam se bio odlučio za taj 9420. znam da se to ne mora dogodit i meni ali jebi ga ko će sad bit siguran. svako ima neka svoja iskustva, ja eto biram prema iskustvima ljudi za koje znam kako su se odnosili prema tom laptopu a znam da ga je moj frend čuvao ko oko u glavi.
Kao sto sam rekao u nekoliko navrata na ovom forumu, HP treba izbjegavati....kvalitetom je pao na niske grane.Imaju dosta problema sa maticnim plocama pogotova na modelima 8XXX, a servis ravan katastrofi