pozrav, ja sam njoku 6233 kupio prije par dana u t-mobileu i prezadovoljan sam zasad.
-kao što je i ico reko fm radio je ok, nema rds, ali i bez toga se može,
-kamera je dobra sobzirom da to nije fotoaparat, i dobra stvar je to što video možeš snimatu u 640x480 rezoluciji što mislim nije baš ćest slućaj kod današnjih mobitela, ako želiš odlične fotografije kupi si fotoaparat.
-mp3 player je dosta jednostavan i ima equilizer (3 ili 4 predefinirana i 2 koja možeš sam postaviti), btw može svirati u pozadini, ali bar zasad nisam skužio dal može svirati dok slikaš fotoapaatom, jer dosad mi se uvijek kada bi ušo u fotoparat pjesma pauzirala i nasavila svirati kada biizašao iz njega, stereo zvučnici su mrak, doslovce grme.
-što se baterije tiće prezadovoljan sam, kada sam kupio mob, napunio sam bateriju preko noći i sutradan cijeli dan drko po mobitelu, bluetooth sinhronizacija s outlookom, prebacivanje slika, melodija, razgovori, sms poruke itd, baterija je izdržala skoro dva dana, čak sam ju htio i prije isprazniti, ali nikako to nisam mogo jel makar sam pušto mjuzu i ostavio upaljen bt, crtica se nikako nije smanjivala, već je tek nakon kojih sat ipo se mob ugasio i trebo sam ga napuniti.
što se tiće korištenja moba kao umts modema, to nisam siguran jel nisam probo, ali u uputstvima piše da se to može, ja sam ga samo koristio za slanje i primanje e-mailova.

Odgovori uz citat
Bookmarks