Slažem se sa ovime što se tiče dosta plitkih recenzija.Izvorno postao ljacme
Nije da su izdanja loša, ali bi još trebalo poraditi na njima.
Osobno sam kupio nekoliko brojeva ove godine ali sam uredno svaki puta ostao razočaran nedostatkom tehničkih informacija u recenzijama uređaja.
Mislim nije meni problem potražiti to na webu, ali čemu onda plaćati papirnato izdanje ako ću za svaki uređaj koji mi je zanimljiv tražiti dodatne informacije na internetu, jel.
Mislim, možda sam u krivu. Možda to većini čitatelja odgovara, ne znam.
Ja sam osobno imao uređaje od Palm-ova, Pocket PC-a, mob. na bazi symbiana do običnih nazovimo ih "idiota", i mogu reći prema svojem znanju da mi je količina informacija u recenzijama oskudna.
Ne bih htio vrijeđati, ali mislim da bih i ja napravio dosta tih recenzija kvalitetnije.
Imam dobru foto opremu, imam znanja i iskustva (kao i dobar dio članova na ovome forumu) oko navedenih uređaja i znam što ljudi žele znati o uređaju koji ih zanima. A to je daleko više nego što je napisano.
E sad, je li problem prostora na stranicama, možda financije ili nešto treće ne znam. Ne bih htio nagađati.
Htio bih samo vidjeti nešto više tehničkih informacija o recenziranim uređajima u kolumnama, kao i autorovo mišljenje o tome koliko su proizvođači kvalitetno izveli uređaj gledano sa strane budućeg kupca.
Nadam se da ne tražim previše i da nisam nabacio preveliku kritiku.
Sretno!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks