Ro@m ti imas el71 i jos neki pa ne mozes se s tim zafrkavati, Siemens takoder ima drugi mob. Ljudi su se javili za pomoci ali ima li ko sa C81 da je to pokušao?! Markos se ne javlja, htio bi znati da li je njemu upalilo?
Ro@m ti imas el71 i jos neki pa ne mozes se s tim zafrkavati, Siemens takoder ima drugi mob. Ljudi su se javili za pomoci ali ima li ko sa C81 da je to pokušao?! Markos se ne javlja, htio bi znati da li je njemu upalilo?
computer freak
moj susjed ima BS c81 i promjenio je dosta stvari na njemu , pa i ikone , no više mu ne radi jer ne nešto zafrko radeći na njemu![]()
pa ako uhvatis vremena pitaj susjeda kako je promjenio ikone, pa javi. bice korisnoIzvorno postao T O M O T
computer freak
ja bi to isto napravio , a moze li se to napraviti preko bt-a
ili se mora preko onoga kabla?
Moglo bi se preko BT-a ako uspiješ otvoriti folder sa ikonama. A koliko vidim to nikome nije uspjelo...
Zadnji uredio Futurama : 01-01-2007 u 17:21
možda ja budem prviIzvorno postao Futurama
a gdje treba uci kada se koristi kabal , da tako slicno probam preko bt-a![]()
procitaj sta smo gore pisali pa ces vidit, javi rezultatIzvorno postao vokaj5
computer freak
mislim da se nemože preko bluetootha , samo preko kabla , ali nisam siguranIzvorno postao vokaj5
ukoliko bi se uslo u folder sa ikonama, znaci otvorilo taj disk config moglo bi se i preko bluetootha jer jedino sto bi trebalo napravit je postojece ikone zamjenit sa novima a stare postavke backupirati. znaci samo kopirati
computer freak
Bookmarks