ok, skinut ću to sad,al daj mi reci kam mora ić film da ga player vidi? jer sam ga sad prebacio preko usb-a u folder movies koji je već bio na mobu ali ga ja sad uopće nevidm na mobu a on je u njemu ??Izvorno postao rage99
![]()
![]()
ok, skinut ću to sad,al daj mi reci kam mora ić film da ga player vidi? jer sam ga sad prebacio preko usb-a u folder movies koji je već bio na mobu ali ga ja sad uopće nevidm na mobu a on je u njemu ??Izvorno postao rage99
![]()
![]()
ako ništa ne nađe player onda je možda problem sa formatom tog videa.ja mislim da bi trebalo nać video bez obzira ti se on nalazi.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
evo snimio sam, odličan programIzvorno postao rage99
![]()
![]()
jel divx player čita .mpg format ili samo .avi ?
jel treba snimit kakve codec-e jer mi izbaci da nema kompatibilnih kodeka?
Zadnji uredio marq : 08-11-2006 u 23:51
snimio sam neki paket codeca i pri instalaciji me pitalo dali želim nastavit jer možda nije kompatibilno s ovim mobitelom, nastavio sam i kad se snimio -nije radilo, ali problem je u tome što nemogu to smeće sad obrisat, kak da to maknem iz moba ??
Idi u fexplorer onda u c-system-codecs i izbrišiIzvorno postao marq
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Evo kako sa FExplorerom prebacit video iz Inboxa ako ste slali via BT.
Pošaljete željene video datoteke na telefon (u postavkama poruka neka korištena memorija bude MMC da ne dođe do popunjenja memorije ako šaljete nešto veliko aka puno MB),pokrenete FExplorer i na početnom ekranu kursor na [inbox],pa joystick-navi tipku u desno i prikazat će vam sve datoteke koje imate u inboxu a poruke ne prikazuje.Sad na Options->Edit->Mark all i kada se sve označi pritisnete tipku 1.Sve će kopirati pa se vratite na početni ekran (u lijevo ili pritiskom na *) i odete na E: desno za ulazak,kursorom na folder Videos ili u kojem već držite .avi filmiće i kada ste u tom folderu za video stisnite 7 da se sve iz inboxa kopira ovdje.Poslije toga samo iz Inboxa u porukama-ne FExploreru-obrišete sve kopirane video datoteke.
Može se video i izrezati (cut opcija na tipki 4) ali meni je došlo do nekih problema sa porukama zbog toga pa koristim ovu malo dulju metodu i sve radi normalno na telefonu.
Bookmarks