Spremi sve video datoteke iz Inboxa u folder Video na mem.kartici pa probaj opet rescan.Restartaj telefon i pokreni player pa vidi dali radi bolje ili ne.
Spremi sve video datoteke iz Inboxa u folder Video na mem.kartici pa probaj opet rescan.Restartaj telefon i pokreni player pa vidi dali radi bolje ili ne.
Nebu tak radilo od kud god da ga on proba otvorit ako ga real player ne prepoznaje odmah se prebacuje na smart movie tak da nema veze di je...![]()
to je sam moje misljenje...to je neka takva glupost zeznuta da je ni dragi bog nebu skuzio...
probaj s tim codecima ak to ne uspije neznam kaj mu je...
ja sam cijeli dan pokusavao prebacit da mi je bio isti problem oko 12 h teskog rada i da bi mi frend navecer dao onaj converter koji sam spomenuo i uspio sam![]()
ma ovo je nocna mora kaj da radim!!!!!!!![]()
da ne otvaram novu temu, tu ću pitati![]()
snimio sam divx player na N70 jer real player ne pokreće avi... kad prebacim preko bluetooth-a datoteku na mob on meni direktno sprema tu datoteku u poruke, ali divx player nemože otvarat datoteke iz poruka, pa kamo i kako prebacim tu datoteku(filmić) ??![]()
Instaliraj si FExplorer i preko njega možeš kopirat bilo di na mobuIzvorno postao marq
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ma mogu ja ući bez ikakvih programa u mob, samo spojim na usb kabel i to je to, al kam treba prebacit da preko divx playera otvorim film?Izvorno postao rage99
FExplorer ti je program kojeg instaliraš u mob imaš ga na dotsisuIzvorno postao marq
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
sve što dobiješ bluetoothom stigne kao poruka onda to spremiš u video,slike ili glazbu (ovisno što si poslao sam sebi bluetoothom i onda radi bez problema).Feexplorer meni barem nije zatrebao za ništa osim za crackiranje i traženje nekih datoteka ...Izvorno postao marq
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
nemogu nac Feexplorer za e60... jel ima neko???
ajde di ima za skinuti![]()
Bookmarks