Nema veze da li je DivX ili XviD, meni rade oba formata.
Nema veze da li je DivX ili XviD, meni rade oba formata.
Jesi probao instalirati novi DivX player za Symbian? Našao sam ga nedavno i odlična je besplatna alternativa SmartMovie playeru.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
Meni se baš i nije pokazao takvim, vrti filmove katastrofalno sporo, 5-10 fps...
Ovo je nova verzija sa ispravljenim bugovima,nebi ju ni postavljao da kod mene ne radi besprijekorno.
Jel i za njega treba konvertovati klipove i filmove ili pusta sve avi formate?I kako se subtitle resava u tom playeru?Izvorno postao sms freak
codec ima zasebno na dotsisu i kad ga instaliraš (čak neki codec pack tako neš) radiće ti....meni na 3230 nije radilo dok nisam instalirao taj codec...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
probao sam i sa divx playerom ver o.83 i opet nista. Na 6680 cim sam prebacio filmic na mob i udjem u poruke i stisnem na nj. odma bi ga otvorio sa smartmovieom... o ovom slucaju imam instaliran i smart i divx player i kad u porukama stisnem na filmic javi da je format nepoznat... dok demo iz smarta cita makar je avi file.... jako cudno i jako me zivcira.... nemre da ne radi kak je moguce!!!!??????
jel ima ko neki drugi sm converter pa da probam s njim moj je 2.72
- i di da skinem tocno divx codec za mob
Zadnji uredio nino : 08-11-2006 u 03:35
Ma ne valja ni ovaj novi DivX player, slika zapinje u 3 pm... U SmartMovieu zapne tu i tamo.
Nino, ajde ti nama reci postupak od A do Ž pa možda skontamo u čemu griješiš.
prvo sam instaliro smartmovie i onda sam u smartmovie konverteru v.2.72 prebacio neki filmic u avi i potom ga preko bluetootha prebacio na mobitel.. kako dodje putem poruke, uso sam unutra i stisnuo na to sta sam poslao i onda mi javi "unkown file format" pa sam instalirao i divix player i opet nista... kad udjem u sm i odem na rescan files ne nadje mi to sto sam poslao... a ove demo filmice iz sm mi normalno cita.. pa ko je tu lood .. koristio sam se s smartom vec milijon puta na drugim mobitelima....
Bookmarks