ma radi meni konverter al kad prebacim na mobu mi ne radi....
di da nadjem xvid za mob??? ili je isti ko sa pc-a
ma radi meni konverter al kad prebacim na mobu mi ne radi....
di da nadjem xvid za mob??? ili je isti ko sa pc-a
Nema veze da li je DivX ili XviD, meni rade oba formata.
Jesi probao instalirati novi DivX player za Symbian? Našao sam ga nedavno i odlična je besplatna alternativa SmartMovie playeru.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
Meni se baš i nije pokazao takvim, vrti filmove katastrofalno sporo, 5-10 fps...
Ovo je nova verzija sa ispravljenim bugovima,nebi ju ni postavljao da kod mene ne radi besprijekorno.
Jel i za njega treba konvertovati klipove i filmove ili pusta sve avi formate?I kako se subtitle resava u tom playeru?Izvorno postao sms freak
codec ima zasebno na dotsisu i kad ga instaliraš (čak neki codec pack tako neš) radiće ti....meni na 3230 nije radilo dok nisam instalirao taj codec...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
probao sam i sa divx playerom ver o.83 i opet nista. Na 6680 cim sam prebacio filmic na mob i udjem u poruke i stisnem na nj. odma bi ga otvorio sa smartmovieom... o ovom slucaju imam instaliran i smart i divx player i kad u porukama stisnem na filmic javi da je format nepoznat... dok demo iz smarta cita makar je avi file.... jako cudno i jako me zivcira.... nemre da ne radi kak je moguce!!!!??????
jel ima ko neki drugi sm converter pa da probam s njim moj je 2.72
- i di da skinem tocno divx codec za mob
Zadnji uredio nino : 08-11-2006 u 03:35
Ma ne valja ni ovaj novi DivX player, slika zapinje u 3 pm... U SmartMovieu zapne tu i tamo.
Nino, ajde ti nama reci postupak od A do Ž pa možda skontamo u čemu griješiš.
Bookmarks