je jednostavan al ne dela
jel treba mozda codec za mob
je jednostavan al ne dela
jel treba mozda codec za mob
Zadnji uredio nino : 06-11-2006 u 01:01
Jesi kod instalacije stavio da imaš 6600, tj. Symbian 7.0?
A jesi li probao taj "filmić" koji si konvertirao u SmartMovie-u, na mobu reproducirati u SmartMovie-u... Jer mislim da bi trebalo raditi...
Da, na to treba isto obratiti pozornost!Izvorno postao domy_os
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Neznam kka tebi ne dela a svima dela...Izvorno postao nino
Mozda nisi skuzio kak se radi...
![]()
Radi se o e60.. Konvetiram filmic u smart... I prebacim ga na mob.. I kad udjem u poruke do otvorim filmic kaze mi da je nepoznati format... A kad udjem u smart.. na mobu i odem na rescan files ne nadje ga uopce... koristio sam i prije smart na drugim telefonima al mi se ovo nije nikad desilo
Prvo spremi negdje taj film pa ga onda otvaraj.
pa nemogu ga spremit kad nema te opcije... ima move to folder.. al nece ni onda...... stvarno ne kuzim
Za takve stvari koristi neki file manager, npr. Y-Browser.Izvorno postao nino
Iz inboxa copy-paste u folder koji zelis.
xvid codec koliko me secanje sluziIzvorno postao nino
![]()
da je treba xvid codec sad sam pogledao (slucajno nasao)
al kaj je najbolje ja ga nisam stavljao prebacivao niti ništa sam se stvorio![]()
onaj converter kaj sam ti dao stvarno neznam kaj ne radi jel kad ides u convert moras tam diti je bijelo stavit divxneznam kaj si mogo fulat
![]()
i probaj sa kablom prebaciti mozda uspijes pokrenut iz galerije![]()
glupi problemi se glupim rjesenjima rjesavaju![]()
ma radi meni konverter al kad prebacim na mobu mi ne radi....
di da nadjem xvid za mob??? ili je isti ko sa pc-a
Nema veze da li je DivX ili XviD, meni rade oba formata.
Jesi probao instalirati novi DivX player za Symbian? Našao sam ga nedavno i odlična je besplatna alternativa SmartMovie playeru.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
Meni se baš i nije pokazao takvim, vrti filmove katastrofalno sporo, 5-10 fps...
Jel i za njega treba konvertovati klipove i filmove ili pusta sve avi formate?I kako se subtitle resava u tom playeru?Izvorno postao sms freak
Bookmarks