ako ti kamera nije prioritet,6131 je super izbor.imao sam je i bio zadovoljan.ekran je bolji od k800i,kao i softver koji je preslikan sa 6280.zvucnici su vrlo glasni...nema greske ako ga kupis!![]()
bok, znaci zanima me koji od ova dva mobitela uzeti
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1485
znam da je k800 bolji , ali zanima me jel se isplati platiti oko 1000 kn vise za njega?
mob cu koristiti za sms/pozive , mp3 tu i tamo , vazno mi je da mi je ekran lijep a kamera mi i nije toliko vazna
prema tome 6131 bi mi trebao biti bolji al sad da cujem vasa misljenja i iskustva![]()
ako ti kamera nije prioritet,6131 je super izbor.imao sam je i bio zadovoljan.ekran je bolji od k800i,kao i softver koji je preslikan sa 6280.zvucnici su vrlo glasni...nema greske ako ga kupis!![]()
ako ti kamera nije važna onda definitivno 6131. mob je lijep, dosta je tanak ima ogroman ekran,16 mil boja ( jedino što nema zaštitnu plastiku na ekranu ).
soft je OK.
btw jel bi mi potrajala baterija na 6131 da recimo idem na neki jednodnevni izlet ili nest ak bi slusao 3-4 sata mp3ice do kraja dana bez da vise prckam osim toga?
mislim da bi
a i ja ti preporucujem njoku jer je k800 mob iskljucivo za fotografiranje
meni 6131 nije sjela a i nevolim preklopne mobitele , za istu cjenu uzmeš si 6233 koja je kvalitetnije napravljena , ima isti soft i bolju kameru
Izvorno postao vatrogasac1
ma ne svida mi se 6233, i ne trebam symbian ( mislim da je 6233 symb nisam 100%?)![]()
Izvorno postao saniboj
ma to je samo moja preporuka.... nije symbian , imati isti soft kao 6131 i 6280
ako te kamera ne zanima uzmi 6131 odličan telefon jest da mu kratko traje baterija dan dva may. al inače je ok,neisplati ti se davat 1000kn više ako nećeš koristit 3.0Mpx
6131 je fenomenalan telefon,jako zanimljiv i nudi veliki nivo personalizacije...ekran je najbolji na tržištu,za razliku od 6233 nemože ti prašina ući u njega...
onaj dio oko tipkovnice se brzo ogrebe i to je to..sve ostalo je za 5...je ga već 3 put imam i ne mislim ga mijenjati skoro![]()
ok thx svi onda ga 100% uzimam![]()
kao sto je vec i prije receno,baterija je slaba i meni je trajala 1-2 dana.sve ostalo je ok.
Zbog ove rečnice
ti preporučavam 6131... već su svi rekli zašto... I slažem se...Izvorno postao saniboj
6233 NIJE symb, ko što je Vatrogasac rekao, ima isti soft kao i 6131/6280/6270...Izvorno postao saniboj
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e da jos jedno pitanje , jel dobim slusalice uz 6131 t mob paket?![]()
Ak ti netreba dobra kamera i slične stvari šta si naveo,nije mi jasno zašto si onda uopče htio uzeti k-800?Bolji bi onda bio K-610,koji se da vrlo jeftino nabaviti,malkoc je skuplji od te nokie
Trenutno imam tu Nokiu kod sebe,kao šta vidiš na slici gore i nisam neš prezadovoljan njome,stara je tri dana a već se malkoc klima,mada je to praktički problem na 85% preklopnih mobitela.
Ovaj K-800,sad je već "pokojni",(pao sa 50 metara na beton),zato i nemam njegovu sliku,pa sam stavio neku sa neta,
je ipak jako puno ispred te nokie.Mada po tome šta tebi treba bio bi ti dobar i Bs-c81,koji je puno jeftiniji od oba a ima jako dobar mp3 player,pogotovo na vanjskom zvučniku ,iza kojih se i moj W-810 može sakriti.Eto toliko
I feel the need -the need for speed!!!!!
ma zelim preklopni a k610 mi ima premali ekran
taj bc-s81 ne mogu nac na gsmareni![]()
mislim da cu ostati uz nokiu mogu je poprilicno jeftino nabaviti jer mi je tata nakupio puno bodova u onom pretplatnickom klubu
e sad , jel dibm sluske uz 6131 (t mobile)? :bunny:
znaci nitko ne zna jel dobim sluske uz t mobiel paket?
pogledao sam na njihovoj stranici al nista ne pise...
ako nisata nepise onda neces ni dobit
čiko moj,6131 je bolji ak ti nije važna kamera...nemoj trošit tolko love na k800 pa on ti je jedino dobar u fotografiranju a ružan je(dizajn)![]()
iako je k800 ruzan ljepsi je nego prijasnji SE
dobiješ slušalice i punjač i to ti je to mob je odličan slike su na dnevnom svijetlu vrlo dobre a u noćnom režimu malo lošije video zapis je relativno dobar što znači da je malo zrnastiji nego kod sonericsona ali zato mu k 800i nije ni blizu po meniju i displeju mislim na glavni
Bookmarks