to su ti driveri. meni radi i od K750. pogledaj na cd-u sto si dobio s mobom, isto trebaju biti tamo driveri ti
drugaciju su driveri za usb flash i za "obicno spajanje"
Hvala na ovomu ali izgleda da ne pomaze.
Pise na tom sajtu da je to za Sony Ericsson D750/K750 USB drivers a ja imam K800 ...al izgleda da to nije bitno. Nego dok ja drzim C i ustekam kabl mob mi je ugasen i na PCu mi se pojavi da je nasao novi hardware SEMC USB Flash. Ja odaberem folder gdje sam extracto fajlove i trazi on po njemu i nista se ne dogodi.
A kada ustekam kabl u mob bez drzanja C mob se odmah upali, a na PCu ne javi da je nasao novi hardware nego mi se odmah pojavi "Removable disk" tj "PHONE" gdje mogu bacat na njega stvari i drugo...
-_- Ehhh sad kako da mi Phone-XS proradi i pocne flashat?![]()
to su ti driveri. meni radi i od K750. pogledaj na cd-u sto si dobio s mobom, isto trebaju biti tamo driveri ti
drugaciju su driveri za usb flash i za "obicno spajanje"
iPhone 5s 16 GB
Evo pogledao sam sta je na CD-u i nasao ovo:
http://img143.imageshack.us/img143/7548/untitledda8.jpg
Znaci isti koje si mi dao da skinem. Kao sto sam rekao on mi javi da je nasao SEMC USB FLASH i da trebaju driveri. Ja sam probao i automacki neka nade i manual ali nista -_-
I sad neznam kako da pokrenem Phone-XS da mi ga pocne flashad jer stalno dok on kaze drzi C i ustekaj kabl javi mi da trebaju driveri...
ima samo jedan mali problem, nećeš moći otključat K800, on je DB2020 platforma
A kako ne? Pa neki su ga otkljucali koliko sam citao i ovdje i na stranim forumima.
K800i - hmmm cuj da mi kazes gdje to mogu provjerit rekao bi ti-_-
da i onda zaključiš da ipak nećeš otključat K800
AFAIK, DaVinci moze otkljucati i DB2020 platformu. Cak je eksplicitno naveden i K800.
Jedini problem je sto je to prilicno skupo (50 EUR).![]()
pa točno, no mislim da je čovjek ipak to htio free rješit
E, ovo ipak (jos) ne ide za dzabe...![]()
a i neće tako skoro, ali SE ima u rukavu spremnu i DB3100,DB3150 i PNX5230
platformu, tako da kad se ovaj i nabaci u neki box, osim preko emma kartice, stižu nove enigme
Imam Sony Ericsson J100 zakljucan na Optus-u a sada sam u MKD a neda mi se novac za nov mobitel... Ima li sanse da se otkljuca?
J100 se može otključati, bez problema, iako to nije SE platforma.
Imam T610 , T630 i J300i .
Imam za njih prolific data kabel. Mogu li se ti telefoni kako otključat preko tog kabela?
Zadnji uredio Stype : 23-02-2007 u 01:14
Premature optimization is the root of all evil :-P
dečki moram odkodirati d750 sa t-mobilea
kako to napravit ili tko to radi u Zagrebu?
unaprijed hvala
Pogedaj malo po oglasniku, serviseri/unlockeri ti to mogu napraviti bez problema...
cijen su ti nekih 50-100kn...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako se može izvuč FS i MAIN iz moba za back up? I da li je netko vidio za skinut firmware za Z550 (ne Topsony.com)
dali se moze k510i otlkljucati i kako, molio bih vas da me uputite
može, on ne spada u DB2020 platformu koja je opako zaštićena
pa onda super, ako ti nije problem daj mi onda u kratko pojani sta treba? kolko sam shvatio treba onaj main file i i onaj sf file te program phone sx! sumnjam da je tako jednostavno , daj mi malo jos pojasnite
Može li mi netko otključati (dekodirati) besplatno sony ericsson k700 preko imei broja ?
Ako da, pošaljite privatnu poruku .
Bookmarks