Instalirao sam program PocketMAX[1].PhoneAlarm.v1.11. i ne radi mi bluetooth. Mogu se spojiti sa ostalim uredjajima preko bluetootha i mogu slat podatke, ali ih ne mogu primat. Jer zna tko nesto o tome?
Instalirao sam program PocketMAX[1].PhoneAlarm.v1.11. i ne radi mi bluetooth. Mogu se spojiti sa ostalim uredjajima preko bluetootha i mogu slat podatke, ali ih ne mogu primat. Jer zna tko nesto o tome?
napisi malo koji model uredjaja itd.
Moraš ići settings--->connection tako nešto 100% bez obzira koji je uređaj i traži po bluetooth settings ili beam.
Uglavnom stvar koju moraš naći je Recieve all Incoming Beams i to upaliti.
To ti je isključeno jer se tako štedi baterija. Zato možeš primati sve ali nemožeš slati podatke
Ovo "Recieve all Incoming Beams" vrijedi za IrDA a ne za BT.Izvorno postao Skyward
Ti misliš da ode na SETTINGS>CONNECTIONS>BLUETOOTH>i staviti kvačicu na "make this device discoverable to other devices".
Ne, opet si krivo shvatio, on može slati ali ne može primati.Izvorno postao Skyward
Vidiš da sam čovjeku dobro rekao, znam o čemu pričam jer imam Compacta i ista je stvar na Variu.Izvorno postao observer
To se podrazumjeva za oba načina prenosa podataka baš zbog toga da štedi bateriju a ne da uređaj stalno očekuje da treba nešto primiti ili naći
Sorry, nisam rekao da imam Vario....
Thx Skyward...radi![]()
Uglavnom, kad instalirate taj program morate ukljucit u settings\connections od varia Beam - recieve all incoming beams da bi mogli primati podatke preko bluetootha.
Otkrio sam toplu vodu![]()
E sad mi fakat nije jasno.
Govoriš o BT a kasnije pričaš o settings-ima za IC.
Ali uglavnom vidim da si nešto iskemijao pa ti radi![]()
Izvorno postao tin_zgb
zadnja verzija je 1.56.1 (build 80). Instaliraj si nju jer prijašnje verzije imaju puno bugova.......
vrijedi za IC i BT samo su nespretno nazvali.....Izvorno postao observer
![]()
Ah damn, da, ipak ste u pravu.Izvorno postao particle
Da bi drugi prepoznali tvoj uređaj preko BT treba ti biti označeno "make this device discoverable to other devices", a da bi mogao nesmetano primati bilo preko IC-a ili BT treba biti označeno i "Recieve all Incoming Beams".
Imao sam neki program za BT uz kojeg to nisam trebao imati uključeno.
Sada kada sam ga maknio i vratio sve na tvorničke postavke vidim da ti ipak treba biti i ta opcija uključena da bi mogao primati na BT.
I'm such a child![]()
Zadnji uredio Wisher : 06-11-2006 u 19:21
Bookmarks