pa lakše je imati sve snimljeno u instalacijski cd nego poslje instalacije trazit sve ostale programe.
Ja sam ga sad instalirao i radi perfektno.
Pozdrav
pa lakše je imati sve snimljeno u instalacijski cd nego poslje instalacije trazit sve ostale programe.
Ja sam ga sad instalirao i radi perfektno.
Pozdrav
nakon mnogo ispitivanja dorađenih iliti borg edition windowsa, nije se pokazalo kao korisno rješenje, tako da nije baš pametno govorit unaprijed prije nego probaš. ne kažem da ovo nije dobro, al nakon par puta sam se razuvjerio, i shvatio da nitko ne može složit stvari kako ja želim.Izvorno postao 007jaran
Baš tako, ja isto imam na laptopu jedne od onih windoza koje dolaze u paketu sa masom programa (za puno njih niti čuo) i nisam zadovoljan, vračam se nazad na stare win XP SP2Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam na koju hrpu programa mislite ali je meni instalirano DirectX 9.0c, Firefox , i na CD_u imaju najnoviji drajveri i malo drugascije ikone te thema za windowse.Meni radi super i instalirao sam si jos Office 2007.
I mogu vam reci da mi se sad Windowsi dizu brze vec prijasnji.
Pozdrav
Da se razumijemo, ja sam ovaj "SP3" instalirao preko postojećih Windowsa.
Mozda da sam isao instalirat kao nove, onda bi i meni instalirao kako vi kazete gomilu sranja od programa.
Ovako sam prezadovoljan.
Sp3 smeće nisu oficijalni ????????????? skinuo i uništili mi se windowsi.
Jel mi tko moze dati link za Dl? Na katz stranici ne rade linkovi, a ni na onome forumu par postova iznad
Bookmarks