Uspjela sam cd key od sp3-a,koje čudo,upisala sam key od sp2 i proradio je.![]()
Uspjela sam cd key od sp3-a,koje čudo,upisala sam key od sp2 i proradio je.![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
I Kako Ti Radi?
Ja Cu Sutra Probat Instalirat Na Laptopu Pa Da Vidim U Cem Je Razlika.
Kaka Su Ti Zapazanja???
Radi normalno kao sp2,samo je bolji dizajn i bolja grafika,u ostalome je isto,samo je malo brzi od sp2-a
draga nacijoSP3 ne postoji to su integrirane zakrpe poslije SP2 + masa dodatnih programa i koječega koje dotične osobe spoje u jedan exe file.
kako misliš bolji dizajn i bolja grafika? bolja grafika čega?Izvorno postao Irena
pa lakše je imati sve snimljeno u instalacijski cd nego poslje instalacije trazit sve ostale programe.
Ja sam ga sad instalirao i radi perfektno.
Pozdrav
nakon mnogo ispitivanja dorađenih iliti borg edition windowsa, nije se pokazalo kao korisno rješenje, tako da nije baš pametno govorit unaprijed prije nego probaš. ne kažem da ovo nije dobro, al nakon par puta sam se razuvjerio, i shvatio da nitko ne može složit stvari kako ja želim.Izvorno postao 007jaran
Baš tako, ja isto imam na laptopu jedne od onih windoza koje dolaze u paketu sa masom programa (za puno njih niti čuo) i nisam zadovoljan, vračam se nazad na stare win XP SP2Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
![]()
Bookmarks