Prvo zašto si otvorio novi thread bezveze?? Ljudi koristite SEARCH. Stavi p2k drivere i onda češ tek moći normalno koristiti Midway.Izvorno postao Deny21
Kad pokušavam prebaciti igricu pomoću Midwaya u okviru mi se ispiše:
opening JAD file...(ok)
connecting the phone...(timer expired)
Downloading canceled.
Imam p2k drivere instalirane,uredno se spajam pomoćuMPT-a i šaljem slike i melodije, ali igrice neće pa neće.Imam u folderu od igrice i JAD i JAR file. Help više ne znam što da radim.![]()
Prvo zašto si otvorio novi thread bezveze?? Ljudi koristite SEARCH. Stavi p2k drivere i onda češ tek moći normalno koristiti Midway.Izvorno postao Deny21
I jel si uključio opciju "Java app loader" na mobitelu?
Kao što sam napiso p2k drivere imam instalirane. Gdje da uključim taj ˝Java app loader˝? U java postavkama ga ne mogu naći.
Otvori P2k tools,onda klikni na "Other Features",zatim klikni na "Java",pa dolje klikni na "get",i onda označi "JavaAPP Loader",pa klikni na "set",restart mobitela,i onda na mobitelu menu/settings/java/java app loader,ubaci kabal,otvori midway i šalji.Izvorno postao Deny21
![]()
da ne otvaram drugu temu bzvz dali mi neka dobra duša može poslat backup original firmware-a
Ja ču uploadati na rapid i poslat ti linkIzvorno postao wutang
![]()
hvalaIzvorno postao Ghost Face
![]()
btw šta je to "Midway"
Program za slanje igara na motoroluIzvorno postao wutang
![]()
kamo ga ima za skinut?Izvorno postao Ghost Face
čekam taj link na rapidu...ipak sam sjebo stvar....reko si mi da napravim bekap ali sam se sjebao...zato mi treba original
Bookmarks