Ja sam sigurniji kad ga kupim u trgovini i radije ću ćekati nego kupiti iz oglasnika.
pa kaj ti briješ pa u oglasniku ga imaš.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
znam jednog frajera koji sigurnjaka ima ok mobitele....
ak očeš dam ti broj pa ti vidi dal ima nokiju...
usput saznaš i za mene,.,,,![]()
dobiš na private message
Kako možeš gledati TV na Nokiji 6600? Jel' imaš Cronet ili VIP? Ajd, molim te, napiši postavke za programe koje koristiš (Opera, RealOne,...). Moj e-mail je dsutalo@net.hr.
možeš gledati TV ali pazi na račun![]()
dobar grah daleko se čuje
Nemoj zezat!!!!!!!!!?????????.
ovo je za thread Doživljaji s mobitelom
Moje iskreno saučešće.
Ne znam jer pristojno pitati "dali telefon radi?"
cyberphere di si kupio mob?
kako misliš 'ne radi'?
aha da opran je![]()
ma to bi se trebalo dati ocistiti u ultrazvucnoj kadi i trebo bi raditi
da ga je odma nosio na popravak, možda, a sada je sve upitno.......
ajme koji peh...... nokia 6600....
Daj nemoj kenjkat? isuse, a jadan...Poslao: cyberphere
Moju nokiju je jućer stara oprala u perilici![]()
![]()
![]()
ziher je tebe okrivila...takve su mame...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
da tako i moja stara, par puta mi je oprala pare
Uuuuuuuuuuu tog sam se i bojao. Ideš na jeftiniju varijantu. S obziram na kvart od kud si bojim se da ako se što dalo popraviti ovi u tom servisu su smrdali i dokrajčili mob. Nemoj sad mislit da kurim frku. Iskreno bih volio da ti ga riješe i da ga opet imaš ispravnog ali obavezno javi kaj su napravili. BTW ako ti ga ne rješe pitaj ih da li imaju ultrazvučnu kadicu.Poslao: cyberphere
Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će biti
tak je meni mama oprala najskuplju majcu u vešmašini, a na majci je striktno zabranjeno pranje u vešmašini..i naravno da sam ja bila kriva....kad sam ju izvadila iz mašine, jebote jedan rukav koji ima volane...šta da kažem...volana baš i nije više bilo...Poslao: cyberphere
Da. Ja sam na kraju bio kriv što nisam izvadio mobitel iz džepa. Od kud sam ja znao da će mi ona uzeti hlače i stavit ih u perilicu. Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će bitiali glavno da sam ja kriva ...jebote da joj govno stavim u vešmašinu ona bi ga oprala!!
vidiš, zato ja nikad ne nosim mob u džepu...jer tko zna kaj bi onda bilo. ne kužim tvoju staru, pa nije to onaj mali panasonic da ga nije mogla napipat, 6600 je dosta velik mob...![]()
pa normalno da si ti kriv, pa tko je vidio skinut hlaće i u njima ostaviti mob?? Ja uvijek prvo izvadim mob i stavim ga na stol, jer bi inače mob pao iz hlaća kad bi ih slagao, pogotovo da imam tako skup mobitel, pa ko dragulj bi ga pažljivo nosio i pazio kamo ga stavljam... mora da si ti svoje hlaće onako nemarno samo bacio sa strane ili na pod... Mislim žao mi je kaj ti se to dogodilo, al zakaj očekuješ od sirote mame da ti svaki put kopa po džepovima prije pranja, da slučajno netko nije ostavio u džepu maramice ili možda mobitel od 5 somova kuna? Koda nema dovoljno posla i bez toga.Poslao: cyberphere
Da. Ja sam na kraju bio kriv što nisam izvadio mobitel iz džepa. Od kud sam ja znao da će mi ona uzeti hlače i stavit ih u perilicu. Odnesao sam ga danas u jedan servis blizu mene pa ćemo vidjeti šta će biti
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a kak se uopće ta tvoja majca našla u vezi mašine? Zakaj je odmah kad se sprljala nisi sama na ruku oprala? Vidiš, ja ne kužim vas kaj od svoji mama očekujete da budu vaše sluge i da se brinu o baš svemu, kao da im je to jedina funkcija u životu. Ne bi li bilo lijepo malo ih rasteretit pa se sami pobrinut za recimo pranje veša u obitelji? Nemojte se sad uvrijedit, al ja kad kupim neku majcu koja ima poseban režim pranja (npr. jednom godišnjePoslao: andrea
tak je meni mama oprala najskuplju majcu u vešmašini, a na majci je striktno zabranjeno pranje u vešmašini..i naravno da sam ja bila kriva....kad sam ju izvadila iz mašine, jebote jedan rukav koji ima volane...šta da kažem...volana baš i nije više bilo...ali glavno da sam ja kriva ...jebote da joj govno stavim u vešmašinu ona bi ga oprala!!
) onda ne očekujem da će moja zaposlena mama gledat na markicu majce kako se ona treba prat, sušit i sl. nego se sam brinem o njoj (kao i općenito o svom vešu) pa je recimo sam perem na ruku i sl...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ti si srčeko malo mamino....ti si jako dobro dijete, vidim ja...bit ćeš i dobar muž....Poslao: whiteboy
a kak se uopće ta tvoja majca našla u vezi mašine? Zakaj je odmah kad se sprljala nisi sama na ruku oprala? Vidiš, ja ne kužim vas kaj od svoji mama očekujete da budu vaše sluge i da se brinu o baš svemu, kao da im je to jedina funkcija u životu. Ne bi li bilo lijepo malo ih rasteretit pa se sami pobrinut za recimo pranje veša u obitelji? Nemojte se sad uvrijedit, al ja kad kupim neku majcu koja ima poseban režim pranja (npr. jednom godišnje) onda ne očekujem da će moja zaposlena mama gledat na markicu majce kako se ona treba prat, sušit i sl. nego se sam brinem o njoj (kao i općenito o svom vešu) pa je recimo sam perem na ruku i sl...
zašto bi se uvrijedila? pa ima tu istine....ali nemam toliku kupaonu da stavljam u posebnu košaru stvari koje se peru na ruke....a i nemam jednu stvar nego hrpetinu.....tako da ...mogla je i ona pripazit....i još sam joj napomenula baš za tu majcu, i ona ju strpa u košaru. kužiš?
a njegova mama da nije mogla opipat mobitel od 125 g....malo mi je tu čudno...možda je stara ljubomorna kaj imaš tak dobar mob...šaja maja
![]()
wb odi k meni živjet!![]()
Bookmarks