prvo probaj neki regystry cleaner, ako ne ide, pokreni system restore, na vrijeme prije instaliranja dotične aplikacije.Izvorno postao error
Dakle,budala ja,nasjeo na one fore sa Bug-ovog dvd-a, što transformira xp u vistu, instalirao, sve super, išao brisati paket, izbrisao ono što je trebalo, ostale one ikone, no to je najmanje bitno kako mi ikone izgledaju, nego moj problem je ovo.
Znači kad kliknem na bilo koji Drive, double click meni otvori opciju Search umjesto standradnog pregledavanja što ima na disku.
Mislim da se nešto u registriju po******, e sad, da li ima neka alternativa da to popravim, nedaju mi se sad zbog te gluposti na novo dizati windowsi a i taj komp rijetko koristim, tek kad dođem doma kroz vikend.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
prvo probaj neki regystry cleaner, ako ne ide, pokreni system restore, na vrijeme prije instaliranja dotične aplikacije.Izvorno postao error
Izvorno postao zerobravo
Registry cleaner prešao, ali to nije ispravljeno.
Znači ipak ostaje system restore, a ništa, vidjet ćemo
Ni system restore ne pomaže, ako ima tko kakvu drugu ideju? ako ne, format nažalost makar ne preferiram takve postupke previše
regedit...
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
Tu bi trebao biti string koji određuje defaultnu naredbu. Kod tebe bi trebalo pisati "Search".
umjesto "search" upiši NONE
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Puno hvala, evo samo ako netko bude imao isti problem, pisalo je "find" pa sam ga zamjenio s NONE i radi.
![]()
Bookmarks