Dosta je razlika u kameri ipak ima W810 puno bolju sliku,a i meni se osobno više sviđa W810 i moj glas ide njemu![]()
Dosta je razlika u kameri ipak ima W810 puno bolju sliku,a i meni se osobno više sviđa W810 i moj glas ide njemu![]()
w810i ima bolju kameru i mp3 player,a nokia je 3g i ima bolje sucelje.malu bih prednost dao w810i.
moj glas ide za nokiju 6233 koja je u mnogočemu bolja od SE w810i...sad neću navoditi jer se to već vjerovatno zna...![]()
Nekako mi SE djeluje preplastično; mislim da se nakon nekog vremena pojavi zloglasno škripuckanje kao i na k750.. Nokia mi djeluje "skupo" (čak bih se usudio i reći da dizajn malo "baca" na 8800 / vertu - posebice krom / staklo / tipke), osobno ja gledam kvalitetu i osjećaj telefona u ruci, bez toga ništa.. Stereo zvučnici, kvalitetna izrada, novi s.40..
Dajem glas nokiji stoga..
mogučnosti? molim ljepo kakve to osim fantastičnog displayaIzvorno postao mobitelash
Pa recimo 3G, mogućnost mijenjanja tema, ali se isto tako sa temama mogu promjeniti i ikone, mogućnost personalizirnja menija (možeš odabrati više "izgleda" menija, micati ikone kako ti odgovara), active stendby (aktivna pripravnost po naški) mogućnost povećavanja fonta u imeniku, kod pisanja SMS, izborniku...
A ima jednu dobru mogućnost koja se meni jako sviđa, a ta je da jedna poruka stane na cijeli ekran (kao i kod Symb Nokia), pa je nepotrebno "listati" da se dođe do kraja poruke... I ko što si sam rekao veći ekran (fizički i po rezoluciji), a i to mi je bitno...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
veliki sam "fan" n6233, al bi ipak uzeo w810i ( bolji mp3, radio sa rds-om, kamera sa AF i bljeskalicom ) ...
ipak se dobije 512 mb kartica i bolje slušalice (mada i na n6233 nisu loše) ..
što se tiće kvalitete izrade, soft, veći ekran i 3G->( to mi i nije toliko bitno) tu je prednost nokie ...
Zadnji uredio Vatrogasac : 04-11-2006 u 21:56
Pošto doma imam ta dva modela na raspolaganju
(jedan moj, drugi moje ljepše polovice)
mogu reći da SE ima meni korisnu makro kameru i
svijetlo koje osim kamere može poslužiti kao i priručna svijetiljka
+ RDS(radio), a Nokia ima daleko bolje zvučnike
kada se tiče preslušavanja glazbe bez slušalica.
Tako da su uglavnom podjednaki u ostalim funkcijama.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks