ja sam danas kupio n70![]()
nisam još probao maknut ime operatera ali u knjižici piše da se može,a za screensaver ću ić pogledat kad mi se mob napuni![]()
Kupio sam jučer nokiu N70...
Zanima me sad, kak da maknem jebeni onaj screensaver od t-mobilea, jer mi se svaki put pali ekran kad mi se to počne vrtit... I to me živcira!!
Jel se može stavit umjesto onog što piše t-mobile kao operater, jel se može umjesto tog stavit sličica neka??
I šta još...
Da, jel mi možete preporučit neke aplikacije koje bi vi stavili, znači ono neke korisnije što bi stavili?
Eto, nadam se da nije previše.. Pročitao sam cijeli forum što se tiče n70, tak da znam nešto o tom svemu, al ovo me baš jako jebe![]()
ja sam danas kupio n70![]()
nisam još probao maknut ime operatera ali u knjižici piše da se može,a za screensaver ću ić pogledat kad mi se mob napuni![]()
Odes tools/themes/options na tvoju temu/edit/power saver/i izaberes text il date and time....
a instaliraj si neki program za muziku i video gledat i to ugrubo za pocetak je to...
sve to i sve za buducnost poslije toga nades jecdnostavno na www.dotsis.com![]()
snimio sam Handy Clock for S60 v4.0 by Epocware i kad uđem u njega jednostavno sve piše na ćirilici, nemogu nigdje promijenit jezik u latinicu pa sam pokušao obristai program ali ni to ne uspijeva, jel zna netko kako da obrišem program a da ne formatiram karticu![]()
????
Pa najjednostavnije da ideš u menager i tamo imaš sve programe koji su ti instalirani...ili instaliraj fexplorer pa možeš preko njega.Izvorno postao marq
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
riješio sam tako da sam stavio engleski meni na mobuIzvorno postao rage99
![]()
snimio sam paket codeca i SmartMovie player i sad mene zanima kak da ih obrišem?
probao sam sa tipkom "C" al onda izbaci da nije moguće izbrisati![]()
jel zna netko kak se to riješava ili je jedini način formatiranje kartice??![]()
nije, imaš u mobu mapu di možeš uninstalirat pojedine programe pronađi to neznam napamet prodo sam mob.
ja nemam takve mape, daj ajde nek se netko javi tko zna date programe
alati - upravitelj programa- označiš program- ukloniIzvorno postao marq
jel se može na N70 koristit bljeskalica za nešto posvijetlit a ne samo za aparat da blicne??
može.... http://rapidshare.com/files/864005/n70torch105.zip.htmlIzvorno postao marq
koji program na N70 čita .mpg file-ove i koje sve file-ove čita divx player i smartmovie player ??![]()
Izvorno postao Gec
![]()
![]()
Jel mi može netko dat link na rapidshareu ili negdje da skinem free program:
smartplay
power mp3
Bio bih zahvalan jel...![]()
Bookmarks