Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 24 od 24

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prebacio sam je na mobitel i pokrenuo ali mi u onom setup javlja grešku--Failed to connect to internet,znači kad je pokrenem pojavi se onaj network setup i ono press ok to start the setup stisnem ok onda mi javi slanje socket informacija stisnuo sam da ,poslje toga pošalje mi slanje http stisnem da i onda javi grešku--failed to connect to internet .i dolje go to operamini.com/help with your desktop browser or contact your service provider... eto ne znam šta treba još podesit... exotica ako znaš više javi ili ako je netko probao to na d600 i postavio te postavke neka javi...

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao manija_smith Pregledaj post
    prebacio sam je na mobitel i pokrenuo ali mi u onom setup javlja grešku--Failed to connect to internet,znači kad je pokrenem pojavi se onaj network setup i ono press ok to start the setup stisnem ok onda mi javi slanje socket informacija stisnuo sam da ,poslje toga pošalje mi slanje http stisnem da i onda javi grešku--failed to connect to internet .i dolje go to operamini.com/help with your desktop browser or contact your service provider... eto ne znam šta treba još podesit... exotica ako znaš više javi ili ako je netko probao to na d600 i postavio te postavke neka javi...
    Pa moraš imati podešene postavke za internet od onog davatelja usluga koji koristiš (VIP, T-mobile). I naravno, nije ti to besplatno.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa imam neke postavke tj gprs start postavke od Vip-a koje i koristim e sada ne znam dali je to to vjerovatno nije pa ako netko ima te postavke dali može to da postat tu na forumu ako nisu besplatne jer sam sada gledao na stranici http://www.operamini.com/help/connect/ te postavke i one su iste ne znam šta još treba ako netko točno zna neka javi pliz

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove