Evo naletih na Opera Mini™ for Samsung D900.
Testirano i radi ko urica....
opera.com/mobile/operamini/phones/?phone=samsung_d900
Evo naletih na Opera Mini™ for Samsung D900.
Testirano i radi ko urica....
opera.com/mobile/operamini/phones/?phone=samsung_d900
Jel to za surfanje ova opera ili?.... pretpostavljam da i za to treba onaj famozni kabel...ili moze preko bt-a
Izvorno postao ivan_
MiniOpera i je za surfanje...super stvar.. probaj, neces vjerovat kako je super rezolucija slika i ispad html pretstavlja
Moze i preko BL...![]()
probao sam i prebaci mi u mob al kad ocu raspakirat kaze da ne prepozna format...
sta da radim???
Nemoguce... kod mene sljaka bez beda...Izvorno postao ivan_
Sta si stavi jar ili jad ..??
skini ga preko wapa, gotovo je odmah
TDI macht Spass
A gdje se mogu naci taj ppp link i java uploader za d 900
ej exotica a jel može ta opera mini i na d600 jel šljaka sa njim ili treba neka druga????gdje se može nabavit opera mini za d600?
Pogledaj pod Operamini sajt koje modele podrzava..
ej sorry exotica što te davim ali jel bi mi mogao postat tu stranicu točnu di je ta operamini da ne tražim
ne treba našao sam sad ću je probat prebacit na mobitel da vidim jel ću imati problema javim još pozdrav....
prebacio sam je na mobitel i pokrenuo ali mi u onom setup javlja grešku--Failed to connect to internet,znači kad je pokrenem pojavi se onaj network setup i ono press ok to start the setup stisnem ok onda mi javi slanje socket informacija stisnuo sam da ,poslje toga pošalje mi slanje http stisnem da i onda javi grešku--failed to connect to internet .i dolje go to operamini.com/help with your desktop browser or contact your service provider... eto ne znam šta treba još podesit... exotica ako znaš više javi ili ako je netko probao to na d600 i postavio te postavke neka javi...
Postavke ijnterneta dobivas od Operatora putem sms-a tek onda ides podesit u OperaMini njegove postavke.
a koje su te postavke jel znaš možda za Vip??? Ako itko zna neka napiše isključivo me zanima za vip da bi ta miniopera radila na d600 pa eto ako netko zna neka napiše i ako nije besplatno koliko se plaćaju te postavke neka isto napiše...thx
Postavke su besplatne sa strane operatera. Sad koje su postavke VIP-a to ti neznam jer nemam vip. Imam Poslovni mobac na VIP-u ali tu su drugacije postavk sa strane modela mobaca.
Najlakse ti je zvrcnut VIP i reci im da ti posalju GPRS i MMS postavke.
U OperaMini nemas puno podesit osim Cookie itd.
Ej pa ja vama stalno govorim to da ja imam te postavke jer sam bio tamo u vipu čim sam kupio mobitel(GPRS,MMS)jer mi nije htio slati mms pa su mi to postavili a vi mene ne slušate nema veze krivo smo se sporazumjeli a manchi je pričao za neke postavke to je mene zanimalo za surfanje internetom preko opere jer to nemam i ako ima takvih postavki koje su jer mi neće spojit na mrežu preko opere pa me to zanimalo ništa exotica pogledat ću na toj stranici miniopera/faq/settings možda budem našao nešto no thx anyway
Pa znam da u toj minioperi nema puno za podešavat bar koliko sam gledao na settingsu na njihovoj stranici prije jedino ću taj cookie vidjeti ali ne vjerujem da mi baš zbog ne šljaka ali opet ko zna ma sve ću isprobat a i još ću se raspitati
Btw postavke sa gprs i mms za mobitele na vip mreži mogu se ručno podesit(tj automatski, dobiješ putem smsa na mobitel postavke ali ne moraš onda do vip centra da ti oni to rademožeš i kod kuće a imaš i na vipu ručno da upišeš te postavke za D500 a one su iste kao i za d600 gledao sam što se tiče mms i gprs-a) podesit na ovoj stranici:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=212...14&idmodel=267
![]()
Pozdrav svima
Zadnji uredio manija_smith : 20-01-2007 u 08:23
Postavke za OperaMini : http://www.operamini.com/help/faq/#settings
Imam ja jedan problem, dakle u svom wap browseru nemogu otovoriti stranicu http://mini.opera.com
Izbaci mi "The Requested Page can not be displayed" dok mi npr. otvori bez brige www.opera.com..
Mob je brandiran, pa je možda od toga, no nisam siguran, ima tko koji drugi wap link ili nešto, ne da mi se preko kabla.
Bookmarks