Imo isti problem. Neće ti zato što su drugi mobiteli urezali konektore na karticu, pa n73 ne očitava dobro. Ja sam dobio besplatno novu karticu (ali sam N73 bio kupio kod vip-a pa neznam jel možda zato).
Mobitel mi nikako ne želi prihvatiti (Sim card rejected) novu VIP karticu.
Provjerio sam, radi u drugim mobitelima.
Isto tako, u mojoj N73 rade druge VIP kartice, kao i one iz drugih mreža.
Imam li pravo na zamjensku karticu budući da postojeća ipak nije neispravna?
Imo isti problem. Neće ti zato što su drugi mobiteli urezali konektore na karticu, pa n73 ne očitava dobro. Ja sam dobio besplatno novu karticu (ali sam N73 bio kupio kod vip-a pa neznam jel možda zato).
Ma odeš u VIP centar i tražiš zamjenu SIM kartice... Takva zamjena je u T-mobu nekih 50ak Kn, a u vip-u je možda besplatna... odeš i raspitaš se o promjeni SIM kartice... Vjerojatno je do nje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
odi u vip i zamjenit ce ti besplatno te ucitati neke postavke na karticu takoda postane komplatibilnija s symbian uredajima, tako su meni i od tada nikad problemi.Izvorno postao Fras84
Riješeno, dobio sam novu karticu besplatno!
daj pojasni sto su ti upisivali u karicu? jesi siguran da ti nisu samo prebacivali imenik i poruke na novu karticu? i s kojim si to telefonom imao problema?Izvorno postao khideg
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Meni je lik samo izvadio novu karticu i rekao da tu isprobam i da se nada kako će valjati. Na sreću, tako je i bilo.
ja jos dan danas koristim ono prvo izdanje VIP kartice,bijele. sigurno u njoj ima 6-7 god.
i nikad nista sa njom. da kucnem o drvo.![]()
Always Nokia 3510i.
Bookmarks